Connect with us

ADMINISTRAŢIE

Asfaltări pe bani europeni la Pucioasa. Când va fi gata drumul dintre Moțăieni și Brănești

Publicat

pe

Drumul care traversează Pucioasa Sat, cartier ce ține de orașul-stațiune Pucioasa, județul Dâmbovița, este în plin proces de modernizare. În aceste zile se toarnă stratul doi de asfalt.

Imediat după Paște, spune primarul Constantin Ana, vor demara lucrările de artă, care includ un zid de sprijin în zona de case dinspre Sun Garden. Drumul DC 136 Carieră, care leagă comunele Moțăieni și Brănești, prin Pucioasa Sat, va fi dat la gata în această vară.

Modernizarea acestui traseu face parte dintr-un proiect mai amplu, care vizează dezvoltarea infrastructurii rutiere în stațiunea Pucioasa. În acest scop, Primăria a obținut o finanțare nerambursabilă de peste 21 de milioane de lei.

ADMINISTRAŢIE

Primăria Pucioasa, finanțare nerambursabilă pentru activități nonprofit de interes local

Publicat

pe

Primăria Pucioasa finanțează cu câte 25.000 de lei două asociații sportive din oraș, în vederea implementării unor proiecte nonprofit de interes local în domeniul baschet și karate. De altfel, acestea au fost singurele cereri depuse în termenul stabilit în acest sens.

Citește în continuare

ADMINISTRAŢIE

CJ Dâmbovița execută lucrări complexe pe drumul care urcă la Mănăstirea Dealu

Publicat

pe

Consiliul Județean Dâmbovița execută, în această perioadă, prin societatea proprie, lucrări de reparații pe drumul care urcă la Mănăstirea Dealu – DJ 718A

La final – spune președintele Corneliu Ștefan, care urmărește atent investiția, se va circula în cele mai bune condiții spre această zonă a județului cu profunde semnificații istorice.

De asemenea, se toarnă covor asfaltic pe DJ 710, sectorul Bezdead-Pucioasa.

Vezi aici programul complet al lucrărilor de infrastructură rutieră pe care le execută CJ Dâmbovița săptămâna aceasta!

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT