Connect with us

ADMINISTRAŢIE

Strada Cornel Popa din Târgoviște va fi deschisă circulației rutiere în câteva zile

Publicat

pe

Primarul municipiului Târgoviște a anunțat, astăzi – 27 aprilie 2021, că lucrările de asfaltare a străzii Cornel Popa (artera paralelă cu râul Ialomița, între podul Mihai Bravu și podul de la Valea Voievozilor) sunt aproape gata. Dacă nu va ploua în zilele următoare, de joi – 29 aprilie, respectivul drum va fi deschis circulației. În zonă, se va amenaja o cale de acces către Grădina Zoologică și Skate Park, plus o parcare. Asta înseamnă că se va reduce aglomerația care se formează la cele două intrări în Parcul Chindia care există în prezent.

„Strada Cornel Popa este o arteră care oferă o alternativă, paralel cu Calea Domnească, pentru traficul rutier ușor. Iată că, obiectiv după obiectiv, stradă după stradă, centură municipiului Târgoviște se finalizează. Se va face marcajul și, dacă nu va ploua săptămâna aceasta, va fi deschis circulației în ziua de joi.

De asemenea, tot joi, va fi deschis circulației și podul nou de la Teiș. Este vorba de lucrările care au vizat construirea de la zero a unui sens de circulație. Mai este puțin de lucru la rosturi și după aceea deschidem sensul acesta, trecem pe celălalt sens, facem rosturile, mai turnăm un strat de asfalt și va fi finalizată și acea parte a centurii municipiului Târgoviște.

De asemenea, într-un stadiu foarte avansat sunt și lucrările de la lotul I, este vorba de pasajul Petru Cercel, cu toată zona, cu strada Laminorului, cu strada Petru Cercel și cu stațiile de pompare pe care le avem acolo. Subliniez că am beneficiat de un sprijin serios din partea Consiliului Județean Dâmboviţa pentru finalizarea acestui lot al centurii municipiului Târgoviște.

Iată că, după foarte mult timp în care acest proiect părea blestemat, suntem la finalizare. Practic, pe o parte dintre loturi au început recepțiile, pe cealaltă parte vor începe luna aceasta, iar ultimele lucrări vor fi finalizate undeva în luna mai. Sperăm ca începutul verii să însemne și finalizarea acestui proiect deosebit de important pentru municipiul Târgovişte”, a precizat primarul Daniel Cristian Stan.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADMINISTRAŢIE

Primarul de la Răzvad, apel către locuitorii comunei

Publicat

pe

Emanuel Spătaru, primarul de la Răzvad, a lansat astăzi un nou apel către locuitorii comunei, să îndure cu răbdare traficul infernal întrucât scopul este de a realiza două proiecte extrem de importante pentru comunitate, unul implementat de administraţia de la Răzvad și celălalt – de către Consiliului Județean Dâmboviţa.

„Dragii mei, vă înțeleg pe toți, de aceea vă rog să mă înțelegeți și voi! De mai bine de 3 săptămâni, am început lucrările la rețeaua de canalizare. Tot cam de atunci, au început lucrările și pe DJ 712, lucru care a aglomerat extraordinar de mult traficul în comuna Răzvad.

Văzând situația creată, am decis să lucrăm pe timp de noapte, expunâdu-ne la riscuri mari, însă am făcut-o!

Sunt situații unde, fie adâncimea este prea mare, fie sunt foarte multe conducte, cabluri etc., astfel că ne obligă să lucrăm ocazional și ziua, ca și acum, când avem nevoie să lucrăm ziua. Răzvad are nevoie de rețea de canalizare! O așteaptă de mai bine de 25 de ani, de aceea vă rog să îndurăm cu toții acest trafic infernal pentru scurt timp, pentru a realiza un bun necesar. Vă mulțumesc tuturor pentru înțelegere”!

Citește în continuare

ADMINISTRAŢIE

Parcul de lângă Dâmboviţa Mall se deschide pe 1 iunie. FOTO

Publicat

pe

Primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan, a anunțat, astăzi – 18 mai 2021, că parcul de lângă Dâmboviţa Mall se va deschide în data de 1 iunie. Cu acest prilej, administrația publică locală va organiza acolo mai multe activități pentru copii.

„Este cel mai nou parc din municipiul Târgoviște, o investiție realizată cu fonduri europene nerambursabile. Este vorba de o suprafață de 16.000 mp.

Au fost plantați peste 500 de arbori și arbuști. De asemenea, au fost gazonați 14.000 mp. Este o zonă foarte-foarte verde, cu pistă de biciclete, cu fântâni, cu bănci inteligente, cu iluminat, cu tot ceea ce este necesar pentru a se petrece câteva ore agreabile.

Nu este însă ultima investiție de acest tip la care lucrăm. Mai avem și parcul de lângă Complexul Turistic de Natație, care este ceva mai mare, undeva la 5 hectare ce vor fi transformate radical”, a declarat primarul Daniel Cristian Stan.

Valoarea finanțării pentru parcul de la Dâmboviţa Mall se ridică la aproximativ 7 milioane de lei.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT