Connect with us

ACTUALITATE

„Iubiți-vă părinții!”, concert pentru persoanele aflate în centrele sociale din Pucioasa

Publicat

pe

Centrul Județean de Cultură Dâmbovița și Direcția Județeană pentru Protecția Drepturilor Copilului Dâmbovița au oferit, astăzi – 27 aprilie 2021, în preajma Sfintelor Sărbători ale Învierii Domnului, un concert emoționant beneficiarilor Centrului de Îngrijire și Asistență Pucioasa și celor ai Centrului de Servicii Comunitare „Floarea Speranței”. Evenimentul a fost organizat la inițiativa președintelui Consiliului Județean Dâmbovița – Corneliu Ștefan.

Concertul, derulat sub genericul „Iubiți-vă părinții!”, a fost susținut de Orchestra Populară Chindia și de interpreta Florentina Mâinea. Scena acestui spectacol a constituit-o grădina verde a Centrului de Îngrijire și Asistență Pucioasa.

Persoanele aflate în grija celor două instituții de ocrotire socială au primit din partea organizatorilor, în afară de căldura și farmecul muzicii, și cadouri constând în dulciuri.

La acest moment inedit, le-au fost alături președintele CJ Dâmbovița – Corneliu Ștefan, vicepreședinta Luciana Cristea, administratorul public al județului – Cristian Avanu, directorul DGASPC Dâmbovița – Ionela Sandu și managerul Centrului Județean de Cultură Dâmbovița – tenorul Florin Georgescu.

Trebuie să remarcăm că este pentru prima dată în istoria de după 1990 când conducerea Consiliului Județean Dâmbovița, reprezentată acum de Corneliu Ștefan, a luat hotărârea de suflet de a duce stropi de căldură, de bucurie și speranță în mijlocul celor umbriți de tristețea existențială, de singurătate și boală.

„Sunt emoționat să mă aflu aici, la Pucioasa, alături de oameni care, deși instituţionalizaţi, își găsesc puterea să zâmbească în fața unor momente artistice, lucru ce arată că emoția a ajuns la sufletul lor. Consider că merită să depunem toate eforturile pentru ca aceste mici gesturi să ofere bucurie bătrânilor, bunicilor sau părinților de aici, fiecare având o poveste a vieţii extrem de interesantă.

Scopul demersului pe care l-am inițiat – de a aduce aici instrumentiștii Orchestrei Populare Chindia – este unul prin care ne-am dorit să ne arătăm prețuirea și respectul cuvenit pentru persoanele în vârstă. Dacă avem grijă de semenii noștri, atunci cu toții vom fi mai buni, mai sensibili. Mi-am dorit să aducem un zâmbet pe fețele acestor oameni, să le fim aproape, să le deschidem ușa cu un strop de bucurie prin aceste momente cultural-artistice.

Mulțumesc atât domnului manager al Centrului Județean de Cultură, Florin Georgescu, cât și doamnei director al DGASPC, Ionela Sandu, pentru implicarea în această acțiune. Le urez din suflet atât beneficiarilor din cele două centre, cât şi personalului care se ocupă de ei, sărbători frumoase şi multă sănătate”, a fost mesajul președintelui Consiliului Județean Dâmboviţa – Corneliu Ștefan.

Reamintim faptul că, vineri – 7 mai, va fi organizat un concert simfonic în curtea Spitalului Județean de Urgență din Târgoviște, în semn de recunoștință față de eforturile depuse de personalul medical în această perioadă de grele încercări pe care o traversăm.

Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Recital de muzică clasică la Muzeul de Istorie din Târgoviște. Intrarea este liberă

Publicat

pe

De

Marți – 12 decembrie, de la ora 17:00, Orchestra Simfonică „Muntenia” a Centrului Județean de Cultură Dâmbovița va susține, la Muzeul de Istorie din Târgoviște, un recital de muzică clasică dedicat sărbătorilor de iarnă. Accesul este liber.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

ACTUALITATE

ENGIE nu va emite facturi între 1 și 22 ianuarie 2024. Vezi în material și alte informații importante!

Publicat

pe

De

ENGIE România nu va emite facturi în perioada 1 – 22 ianuarie 2024, întrucât își va actualiza sistemul informatic – se precizează într-un comunicat transmis către mass-media.

„Facturarea serviciilor va fi reluată după 22 ianuarie, iar termenul de plată agreat nu va fi modificat, va curge din momentul în care facturile vor fi emise. Plățile efectuate de clienți în perioada 1-22 ianuarie vor fi recepționate de către companie, însă vor deveni vizibile în sistemele acesteia și în contul de client, MyENGIE, după data de 22 ianuarie 2024.

Între 8 și 22 ianuarie, formularul de contact online de pe site-ul engie.ro nu va fi disponibil. Clienții vor avea la dispoziție celelalte canale de contact (Call Center 021.9366, centre de relații cu clienții etc.), în măsura în care solicitările clienților nu vizează aspecte care necesită consultarea situațiilor specifice fiecărui client în sistemele informatice. (…)

În intervalul 12 – 22 ianuarie, accesul în contul de client și în aplicația mobilă MyENGIE, transmiterea indexului autocitit, plata facturilor prin intermediul site-ului engie.ro, activarea facturii prin e-mail, precum și programarea online a serviciilor tehnice nu vor fi disponibile”.

Furnizarea de gaze naturale, energie electrică și servicii tehnice nu va fi afectată de operațiunile de actualizare a sistemului informatic.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite