Connect with us

ACTUALITATE

PERPLEX. Barna vrea să irigăm cu picătura grâul și floarea soarelui!

Publicat

pe

Dan Barna de la USR PLUS, care, întâmplător, este și vicepremier al României, pare că se pricepe la toate. Inclusiv la agricultură. A găsit acest tip nou de politician explicații pentru refuzul Comisiei Europene de a ne aloca bani pentru sistemele de irigații. Spune Barna, care a dovedit că este specialist în cotituri verbale și manipulări de duzină, că Uniunea Europeană nu mai vrea irigații prin canale, conducte, pompe, că se pierde apa din sol, apare procesul de deșertificare. A ajuns acest specialist neomarxist la concluzia că doar irigațiile prin picurare sunt eficiente.

Alo, domnule Barna! Stai, bre, un pic. Crezi mata că de irigații prin picurare au nevoie suprafețele de mii de hectare cultivate cu porumb, grâu, floarea soarelui, soia? Ai descoperit cumva vreun procedeu prin care să punem apă cu picătura la fiecare fir de păioase, de porumb? Ziceți mai bine că Planul de Redresare și Reziliență este prost închegat, de asta vi l-au respins! Nu va mai dați în bărci, că nu ține!

ACTUALITATE

„Ziua angajărilor” la Parcul Industrial Moreni

Publicat

pe

Parcul Industrial Moreni și Liceul Tehnologic din localitate demarează, luni – 26 iulie, de la ora 09:00, proiectul „Ziua angajărilor”, menit să vină în sprijinul absolvenților, în sensul că le va fi facilitat accesul la locurile de muncă disponibile în cadrul societăților care-și desfășoară activitatea în Parcul Industrial Moreni.

„Sunt onorat să pot veni în sprijinul oricărui locuitor al municipiul Moreni și voi face tot posibilul ca acest proiect să aibă rezultate dintre cele mai bune. Mulțumesc conducerii Consiliului Județean Dâmbovița pentru sprijinul acordat și, totodată, le mulțumesc tuturor colaboratorilor”, este mesajul directorului Parcului Industrial Moreni – Gabriel Purcaru.

Absolvenții vor primi materiale informative despre firme, posturi etc. astfel încât să-și analizeze mai ușor abilitățile și competențele prin prisma ocupării unui job din oferta Parcului Industrial.

„Ziua angajărilor” va avea loc la sediul Liceului Tehnologic Moreni. În funcție de solicitări, acțiunea va fi reeditată. De asemenea, se vor putea organiza vizite de documentare în Parcul Industrial Moreni – ne-a mai spus Gabriel Purcaru.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Marian Nițescu, președintele Organizației de Pensionari Bărbulețu, a trecut la cele veșnice

Publicat

pe

de

Instituția Prefectului – Județul Dâmbovița își exprimă regretul pentru trecerea în neființă a domnului MARIAN NIȚESCU, președinte al Organizației de Pensionari Bărbulețu și membru în Consiliul Județean al Persoanelor Vârstnice Dâmbovița încă din anul 2010.

A fost un om implicat și solidar cu ceilalți colegi și întotdeauna activ în cadrul ședințelor la care a participat pentru a susține problemele cu care s-au confruntat pensionarii.

Sincere condoleanțe familiei! Dumnezeu să îl odihnească în pace!

Prefect,
Aurelian Popa

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT