Connect with us

ACTUALITATE

UPDATE: Directorul Liceului IC Vissarion Titu și alte 12 persoane, reținuți pentru 24 de ore

Publicat

pe

Scandalul foilor matricole falsificate se amplifică. Polițiștii din Dâmbovița au reținut, în această după-amiază, pentru 24 de ore 13 persoane, care urmează să fie prezentate în fața magistraților pentru dispunerea unor măsuri preventive.

Este vorba despre directorul Liceului IC Vissarion Titu și 12 dintre cei care au beneficiat de foile matricole falsificate. Potrivit surselor noastre, unii dintre aceștia și-au continuat studiile liceale și au susținut și examenul de bacalaureat.

ACTUALITATE

Camera de Comerț Dâmboviţa prezintă firmelor prima soluție de plată instanță a avansului salarial

Publicat

pe

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița organizează, miercuri – 22 septembrie 2021, la sediul instituției, de la ora 12:00, o întâlnire în cadrul căreia vor fi prezentate agenților economici din județ Salarium – prima soluție de plată instantă a avansului salarial și de educație financiară din România. Platforma a fost lansată la începutul acestui an

Companiile care optează pentru această soluție vor reduce la zero birocrația asociată avansurilor din salariu – fără cereri, hârtii, aprobări, transferuri individuale – și impactul asupra fluxului de numerar. În cazul angajaților, este nevoie doar de instalarea unei aplicații pe smartphone pentru a putea gestiona propriul salariu, așa cum consideră.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Anunț începere implementare proiect „Înființare Centru de Zi pentru Persoane Vârstnice Cornești”

Publicat

pe

de

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT