Connect with us

ACTUALITATE

Parlamentul European a aprobat Certificatul UE Covid-19. Când va intra în vigoare

Publicat

pe

Parlamentul European a votat pentru certificatul Covid, documentul care va simplifica deplasarea între țările membre UE, în contextul pandemiei de coronavirus – scrie DC News. Atenție! Certificatul nu va fi o condiție pentru exercitarea dreptului la liberă circulație, doar că titularii acestuia nu vor supuși restricțiilor de călătorie suplimentare, precum carantina, autoizolarea sau testarea. Vorbim despre o combinație între patru elemente: vaccin, test PCR, test pentru anticorpi și adeverință de trecere prin boală care este valabilă 90 de zile, fără a fi obligatorii toate, ci doar unul.

„Certificatul UE Covid-19 va fi eliberat într-o singură formă, unică la nivel european. În acest moment, unele ţări cer certificat cu cod QR, altele cer fără acest cod. Se vor stabili condiţiile foarte clar când se va ajunge la varianta finală. Când pandemia este considerată încheiată, acest certificat devine nul. Varianta finală va fi anunţată în curând, iar certificatul va intra în vigoare până în luna iulie, cred, pentru că e făcut şi pentru repornirea turismului în Europa. Multe ţări depind de turism şi au vrut o garanţie că sezonul turistic va fi acoperit anul ăsta”, a explicat europarlamentarul Carmen Avram.

ACTUALITATE

Camera de Comerț Dâmboviţa prezintă firmelor prima soluție de plată instanță a avansului salarial

Publicat

pe

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița organizează, miercuri – 22 septembrie 2021, la sediul instituției, de la ora 12:00, o întâlnire în cadrul căreia vor fi prezentate agenților economici din județ Salarium – prima soluție de plată instantă a avansului salarial și de educație financiară din România. Platforma a fost lansată la începutul acestui an

Companiile care optează pentru această soluție vor reduce la zero birocrația asociată avansurilor din salariu – fără cereri, hârtii, aprobări, transferuri individuale – și impactul asupra fluxului de numerar. În cazul angajaților, este nevoie doar de instalarea unei aplicații pe smartphone pentru a putea gestiona propriul salariu, așa cum consideră.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Anunț începere implementare proiect „Înființare Centru de Zi pentru Persoane Vârstnice Cornești”

Publicat

pe

de

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT