Connect with us

ACTUALITATE

Stăpânul Masivului Leaota, la un pas de a fi anchetat în America

Publicat

pe

Hansjörg Wyss, un miliardar elvețian care se află se pare în spatele „Carpathia Foundation” care a cumpărat în România zeci de mii de hectare de pădure, este pe cale să fie anchetat în Statele Unite pentru implicare în jocuri politice.

De precizat că respectiva fundație, care propagă, cel puțin la nivel de teorie, ideea că dorește să administreze în interesul umanității un imens parc natural protejat, a achiziționat aproape întreg masivul Leaota din județul Dâmbovița, inclusiv cabana turistică cu același nume.

Specialiștii spun că, de fapt, miliardarii lumii cumpără păduri pentru a pregăti următoarele afaceri care vor rezulta ca urmare a bătăliei care se va da pentru resursele cele mai indispensabille ale omenirii, apa și aerul. Stăpânii pădurilor vor fi în viitorul nu prea îndepărtat cei spre care se vor îndrepta cei mai mulți bani prin subvenții naționale sau internaționale. Așa că bogătașii planetei nu fac nimic dezisteresat.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

„Ziua angajărilor” la Parcul Industrial Moreni

Publicat

pe

Parcul Industrial Moreni și Liceul Tehnologic din localitate demarează, luni – 26 iulie, de la ora 09:00, proiectul „Ziua angajărilor”, menit să vină în sprijinul absolvenților, în sensul că le va fi facilitat accesul la locurile de muncă disponibile în cadrul societăților care-și desfășoară activitatea în Parcul Industrial Moreni.

„Sunt onorat să pot veni în sprijinul oricărui locuitor al municipiul Moreni și voi face tot posibilul ca acest proiect să aibă rezultate dintre cele mai bune. Mulțumesc conducerii Consiliului Județean Dâmbovița pentru sprijinul acordat și, totodată, le mulțumesc tuturor colaboratorilor”, este mesajul directorului Parcului Industrial Moreni – Gabriel Purcaru.

Absolvenții vor primi materiale informative despre firme, posturi etc. astfel încât să-și analizeze mai ușor abilitățile și competențele prin prisma ocupării unui job din oferta Parcului Industrial.

„Ziua angajărilor” va avea loc la sediul Liceului Tehnologic Moreni. În funcție de solicitări, acțiunea va fi reeditată. De asemenea, se vor putea organiza vizite de documentare în Parcul Industrial Moreni – ne-a mai spus Gabriel Purcaru.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Marian Nițescu, președintele Organizației de Pensionari Bărbulețu, a trecut la cele veșnice

Publicat

pe

de

Instituția Prefectului – Județul Dâmbovița își exprimă regretul pentru trecerea în neființă a domnului MARIAN NIȚESCU, președinte al Organizației de Pensionari Bărbulețu și membru în Consiliul Județean al Persoanelor Vârstnice Dâmbovița încă din anul 2010.

A fost un om implicat și solidar cu ceilalți colegi și întotdeauna activ în cadrul ședințelor la care a participat pentru a susține problemele cu care s-au confruntat pensionarii.

Sincere condoleanțe familiei! Dumnezeu să îl odihnească în pace!

Prefect,
Aurelian Popa

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT