Connect with us

ACTUALITATE

Nu, nu este o gârlă, ci DN 71 după ploaie!

Publicat

pe

Județul Dâmbovița se află până în această seară la ora 21:00 sub avertizare meteo Cod Portocaliu de instabilitate atmosferică accentuată – informează ISU. Cantitățile de apă vor depăși 40…60 l/mp.

Începând cu ora 11:30, echipajele de pompieri acționează pentru degajarea apei din mai multe gospodării inundate din Pucioasa, Fieni, Brănești, Mănești și Potlogi.

S-a intervenit în Pucioasa pe strada Carierei și în alte 2 gospodării, în Proboiu (Brănești) la 4 gospodării, în Fieni apa a intrat pe o scară de bloc și a afectat și 4 camere de la parter, în Românești (Potlogi) – 2 gospodării și în Drăgăești Pământeni (Mănești).

„La intrarea în Pucioasa, drumul național 71 este acoperit de apă pe o lungime de 700 m.

Peste 40 de pompieri acționează pentru evacuarea apei cu 9 autospeciale de intervenție și mai multe motopompe.

De asemenea, în sprijinul echipajelor de pompieri acționează și Serviciile Voluntare pentru Situații de Urgență din localitățile afectat cu motopompe și alte mijloace”, se precizează într-un comunicat remis de ISU Dâmbovița.

 

De asemenea, a fost emisă o avertizare hidrologică COD GALBEN, pentru intervalul 28.05.2021, ora 14:00 – 30.05.2021, ora 14:00. Fenomene vizate: scurgeri importante pe versanți, torenți și pâraie, viituri rapide pe râurile mici, cu posibile efecte de inundații și depășiri ale cotelor de apărare, pe râurile din bazinele hirografice Argeș și Ialomița.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

„Ziua angajărilor” la Parcul Industrial Moreni

Publicat

pe

Parcul Industrial Moreni și Liceul Tehnologic din localitate demarează, luni – 26 iulie, de la ora 09:00, proiectul „Ziua angajărilor”, menit să vină în sprijinul absolvenților, în sensul că le va fi facilitat accesul la locurile de muncă disponibile în cadrul societăților care-și desfășoară activitatea în Parcul Industrial Moreni.

„Sunt onorat să pot veni în sprijinul oricărui locuitor al municipiul Moreni și voi face tot posibilul ca acest proiect să aibă rezultate dintre cele mai bune. Mulțumesc conducerii Consiliului Județean Dâmbovița pentru sprijinul acordat și, totodată, le mulțumesc tuturor colaboratorilor”, este mesajul directorului Parcului Industrial Moreni – Gabriel Purcaru.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Marian Nițescu, președintele Organizației de Pensionari Bărbulețu, a trecut la cele veșnice

Publicat

pe

de

Instituția Prefectului – Județul Dâmbovița își exprimă regretul pentru trecerea în neființă a domnului MARIAN NIȚESCU, președinte al Organizației de Pensionari Bărbulețu și membru în Consiliul Județean al Persoanelor Vârstnice Dâmbovița încă din anul 2010.

A fost un om implicat și solidar cu ceilalți colegi și întotdeauna activ în cadrul ședințelor la care a participat pentru a susține problemele cu care s-au confruntat pensionarii.

Sincere condoleanțe familiei! Dumnezeu să îl odihnească în pace!

Prefect,
Aurelian Popa

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT