Connect with us

ACTUALITATE

Sărbătoarea copilăriei la PSD Dâmbovița

Publicat

pe

Chiar dacă, de Ziua Internațională a Copilului, a plouat anul acesta și a fost o vreme cenușie, vraja acestei sărbători a plutit în aer. Copiilor nu le-au lipsit optimismul, verva, dorința de joacă și voia bună.

Sediul PSD Dâmbovița a fost luat cu asalt de zeci de copii târgovișteni. Micuții au fost invitați la câteva ore de distracție, joc și veselie de deputata Carmen Holban, președinta Organizației Femeilor Social Democrate din Târgoviște. Aceștia au fost primiți cu muzică și bomboane. Cabinetele de lucru și sălile de ședință au fost transformate ad-hoc în locuri de joacă, spații unde prichindeii s-au desfășurat liber dansând, cântând, recitând și desenând.

Gazdele copiilor au fost deputata Carmen Holban, Corneliu Ștefan – liderul PSD Dâmbovița și președinte al Consiliului Județean, vicepreședinta CJD Luciana Cristea și primarul municipiului Târgoviște Cristian Daniel Stan. Oaspeții au primit din partea organizatorilor acestei petreceri, OFSD Târgoviște, multe dulciuri și urări de sănătate și fericire.

 

„Ultimul an a fost unul greu, de care noi, adulții, ne-am tot plâns. Și totuși… Să privim lumea și prin ochi de copil. Astăzi, ne-am bucurat, la sediul PSD Dâmbovița, de toată energia și fericirea celor mici. Am învățat să vedem binele din orice situație, să zâmbim mai des, să ne bucurăm mai des de lucruri simple și de apropierea celor dragi. În plus, am primit de la oaspeții noștri mici, dar extrem de inimoși și talentați, o adevărată frescă a copilăriei, motiv pentru care le mulțumim. 1 iunie este doar un reper, pe care îmi doresc să îl sărbătoriți în fiecare zi. Iar adulților le doresc să fie, din când în când, copii”, a fost mesajul deputatei Carmen Holban.

ACTUALITATE

Marian Nițescu, președintele Organizației de Pensionari Bărbulețu, a trecut la cele veșnice

Publicat

pe

de

Instituția Prefectului – Județul Dâmbovița își exprimă regretul pentru trecerea în neființă a domnului MARIAN NIȚESCU, președinte al Organizației de Pensionari Bărbulețu și membru în Consiliul Județean al Persoanelor Vârstnice Dâmbovița încă din anul 2010.

A fost un om implicat și solidar cu ceilalți colegi și întotdeauna activ în cadrul ședințelor la care a participat pentru a susține problemele cu care s-au confruntat pensionarii.

Sincere condoleanțe familiei! Dumnezeu să îl odihnească în pace!

Prefect,
Aurelian Popa

Citește în continuare

ACTUALITATE

Profesorii din România pot aplica pentru proiectul „Educație la înălțime”

Publicat

pe

Proiectul național „Educație la înălțime”, cea mai mare clasă virtuală în direct din România, revine din toamnă. Acesta include lecții cu drona transmise live din diferite regiuni ale României, disponibile gratuit oricărei școli din România. Noul sezon va avea minimum 10 lecții, care se vor desfășura din septembrie până în decembrie 2021.

Echipa de organizare invită profesorii din România să se înscrie în procesul de selecție pentru a fi co-creatori și gazde pentru lecțiile transmise în direct cu drona.

Selecția va fi făcută în funcție de creativitatea profesorului din prezentarea lecției în video, relaxarea de a vorbi în fața unei camere video și motivația de a fi parte din proiect.

Profesorii sunt îndemnați să completeze formularul de pe site-ul Aspire Teachers în care să includă:
– un video de 3 minute cu prezentarea unei părți dintr-o lecție, așa cum ei ar face dacă ar fi în direct. Subiectul este alegerea profesorului și e necesar să fie prezentat din altă perspectivă decât cea clasică. Clipul poate fi filmat cu telefonul, în format landscape;
– link către un proiect în care au fost implicați sau link-ul portofoliului cu activitățile profesionale;
– un text de 150 de cuvinte care să răspundă la întrebarea: Ce vă motivează să fiți gazdă pentru o lecție Educație la înălțime?

Data limită de înscriere este 15 august, ora 24:00. Profesorii selectați vor fi contactați în maximum două săptămâni și vor fi invitați la finalul lunii august la un training cu echipa de organizare a proiectului Educație la înălțime.

„Invit profesorii din toată România să formăm o comunitate de profesori Educație la Înălțime care aduc în clasele elevilor învățarea conectată la viață reală. Vă îndemn să-i motivăm și provocăm pe elevi prin noi experiențe de învățare și reflecție asupra celor învățate. Experiența de lucru cu echipa Educație la Înălțime, de realizare și prezentare a lecțiilor este fabuloasă: aduce provocări legate de lucru în echipă, noi abordări educaționale, tehnice și de public speaking”, transmite Irina Constantinescu – profesoară de geografie la Eco-școala din Cândești Vale, județul Dâmbovița, coordonatoarea profesorilor-creatori din proiectul „Educație la înălțime”.

Mai multe detalii pe: https://www.aspireteachers.ro/educatie-la-inaltime. Lecțiile transmise în direct în primul sezon sunt pe canalul de YouTube Aspire Teachers: https://bit.ly/EducatieLaInaltime

Proiectul este dezvoltat de inițiatorii Marius Toader și Adrian Robe, producători TV cu o experiență de peste 25 de ani, în parteneriat cu Aspire Teachers. Primul sezon a fost susținut de Departamentul de Dezvoltare Durabilă din cadrul guvernului României și derulat de Asociația Cartierul Creativ Carolina. Proiectul are la bază un program pilot realizat în trei școli din județul Hunedoara, finanțat în urma concursului RoSmart organizat de OMV Petrom.

 

 

 

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT