Connect with us

Dâmboviţa

Țuțuianu: Își mai aduce cineva aminte de personajul Rovana Plumb?

Publicat

pe

Fostul lider social-democrat Adrian Țuțuianu, actualmente vicepreședinte PRO România la nivel național, nu îi uită tocmai ușor pe cei care au lucrat în culise la înlăturarea sa din PSD. Profitând de marcarea a 2 ani de la alegerile europarlamentare, Țuțuianu a „taxat-o” pe europarlamentara Rovana Plumb, cea care a preluat conducerea PSD Dâmbovița imediat după ce el a fost executat de Liviu Dragnea, pornind de la înregistrările de la Găești.

Președintele PRO România Dâmbovița face o ușoară paralelă între europarlamentara Corina Crețu, colegă de partid, care, spune el, își face treaba la Parlamentul European cu pricepere și expertiză, și Rovana Plumb despre care nu s-a mai auzit nimic prin Dâmbovița, după ce a fost bătută în alegerile interne pentru președinția organizației PSD Dâmbovița de tânărul Corneliu Ștefan, pe atunci deputat în Parlamentul României.

„Își mai aduce cineva aminte de personajul Rovana Plumb? Acum 2 ani, era deschizătoarea listei PSD la alegerile europarlamentare și sufoca spațiul public prin toxicitate, dispreț, suficiență. Ea și cei din jurul ei (mulți pe care-i vedem și acum în prima linie din partid). Din postura asta de cap de listă, a dus PSD la cea mai rușinoasă înfrângere din istorie, dovedindu-se un pietroi la gâtul partidului.

Era atunci președintele PSD Dâmbovița și mare iubitoare de dâmbovițeni. A mai văzut-o vreun dâmbovițean de la alegeri? Știe vreun dâmbovițean ce-a făcut Rovana Plumb pentru județ sau pentru țară în timpul ăsta? NIMIC. ZERO. Rușinos personaj pe sigla Partidului Social Democrat”, a scris Adrian Țuțuianu pe pagina sa de Facebook.

Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Târgoviște: S-a dus la ceruri profesorul de muzică Fidel Cătălin. Dumnezeu să-l odihnească!

Publicat

pe

De

Cu mare întristare, ne luăm rămas-bun de la colegul și prietenul nostru, Cătălin Fidel, profesor de muzică al liceului nostru…

A fost liniște deplină astăzi în cancelarie și pe holurile liceului… Copii s-au strâns la Bibliotecă, ne-am șters lacrimile unii altora, ne-am alinat cum am putut tristețea… Beculețele vesele și colorate din brazii împodobiți au rămas în bezna…

Începând de astăzi, o chitară nu va mai cânta… După o lungă suferință, sufletul său s-a ridicat în împărăția Tatălui…

Sincere condoleanțe familiei îndurerate! Și multă putere în a depăși aceste clipe atât de grele… Odihnă veșnică și drum lin, Cătălin!

Biblioteca Liceului Ion Heliade Rădulescu Târgoviște

Cei care doresc să își ia rămas bun de la el, îl pot vizita la Capela Bisericii Sfântul Nicolae Andronesti (Str. Pârvan Popescu, Nr 11), Târgoviște, acolo unde va fi depus. Detalii referitoare la ora slujbei de înmormântare o voi comunica ulterior – a anunțat soția.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

Dâmboviţa

Luptătorii de la ASC „Rizea Wushu” Târgoviște, din nou pe podium!

Publicat

pe

Pasiunea, munca, eforturile depuse de sportivii luptători de la ASC „Rizea Wushu” din Târgoviște au fost încununate de succes. Recent, tinerii practicanți ai acestui stil de arte marțiale au participat la Campionatul Național de Kung Fu desfășurat la București, de unde s-au întors câștigători.

9 din cei 13 sportivi pregătiți de profesorul Constantin Rizea și de instructorul Angel Mihai au urcat pe podiumul acestei prestigioase competiții. Ca răsplată a eforturilor pe care le depun, au obținut cinci medalii de bronz, una de argint și trei de aur. Primii clasați au fost Rareș Ghilac, la categoria 56 kg, Ștefan Pletescu, la minus 65 de kg, și Antonio Radu, la categoria 60 kg.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite