Connect with us

Dâmboviţa

Țuțuianu: Își mai aduce cineva aminte de personajul Rovana Plumb?

Publicat

pe

Fostul lider social-democrat Adrian Țuțuianu, actualmente vicepreședinte PRO România la nivel național, nu îi uită tocmai ușor pe cei care au lucrat în culise la înlăturarea sa din PSD. Profitând de marcarea a 2 ani de la alegerile europarlamentare, Țuțuianu a „taxat-o” pe europarlamentara Rovana Plumb, cea care a preluat conducerea PSD Dâmbovița imediat după ce el a fost executat de Liviu Dragnea, pornind de la înregistrările de la Găești.

Președintele PRO România Dâmbovița face o ușoară paralelă între europarlamentara Corina Crețu, colegă de partid, care, spune el, își face treaba la Parlamentul European cu pricepere și expertiză, și Rovana Plumb despre care nu s-a mai auzit nimic prin Dâmbovița, după ce a fost bătută în alegerile interne pentru președinția organizației PSD Dâmbovița de tânărul Corneliu Ștefan, pe atunci deputat în Parlamentul României.

„Își mai aduce cineva aminte de personajul Rovana Plumb? Acum 2 ani, era deschizătoarea listei PSD la alegerile europarlamentare și sufoca spațiul public prin toxicitate, dispreț, suficiență. Ea și cei din jurul ei (mulți pe care-i vedem și acum în prima linie din partid). Din postura asta de cap de listă, a dus PSD la cea mai rușinoasă înfrângere din istorie, dovedindu-se un pietroi la gâtul partidului.

Era atunci președintele PSD Dâmbovița și mare iubitoare de dâmbovițeni. A mai văzut-o vreun dâmbovițean de la alegeri? Știe vreun dâmbovițean ce-a făcut Rovana Plumb pentru județ sau pentru țară în timpul ăsta? NIMIC. ZERO. Rușinos personaj pe sigla Partidului Social Democrat”, a scris Adrian Țuțuianu pe pagina sa de Facebook.

ADMINISTRAŢIE

Primăria Târgoviște ridică mașinile abandonate pe domeniul public

Publicat

pe

Primăria Târgoviște a demarat procedurile de ridicare de pe domeniul public a 100 de autovehicule abandonate, care ocupă nejustificat locuri de parcare.

Edilul Daniel Cristian Stan îi îndeamnă pe cetățeni să sesizeze situațiile de acest fel. Cea mai simplă metodă de a anunța autoritățile este utilizarea aplicației pentru mobil „Târgovişte City App”, care se poate descărca din:
– Google Play: http://bit.ly/TârgovișteCityAppAndroid
– App Store: http://bit.ly/TârgovișteCityAppIOS
– Web site: https://targovistecity.ro/

Citește în continuare

Dâmboviţa

Aurelian Cotinescu a fost reconfirmat președinte al PNL Târgovişte

Publicat

pe

Aurelian Cotinescu, a fost reconfirmat, aseară – 17 iunie 2021, președinte al organizației PNL Târgovişte, cu 220 de voturi din 322 posibile. Alinea Milea a obținut 96 de voturi, iar Cătălin Furtună – 1 vot.

Echipa lui Cotinescu pentru noul mandat de președinte al PNL Târgovişte este următoarea:

  • Prim-vicepreședinți: Niculescu Quintus și Tică Dan Alexandru
  • Vicepreședinți: Mihai Aritina, Ionescu Lavinia, Chitescu Adrian, Folea Mădălina, Virgil Ilie, Sandu Danut, Diaconu Diana, Economu Adrian.
  • Membrii: Ștefan Loredana, Homeghiu Cătălina, Chitescu Andrei, Mihai Narcisa, Casandroiu Dan Andrei, Stan Laura, Dina Natalia, Sichim Petruta, Costache Laurențiu, Tudor Romulus, Preda Cristian, Grigorescu Marian, Diaconu Florin, Nitescu Ovidiu, Susai Codruț.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT