Connect with us

ACTUALITATE

PERPLEX. Ministrul USR-ist Ghinea nu crede în drumuri și școli!

Publicat

pe

Constatăm pe zi ce trece că actualul guvern de coaliție conduce țara după niște principii ciudate. Gândesc și pun în practică niște planuri și proiecte care bat mai mult spre o formă ciudată a neomarxismului. Ies în față, mai ales liderii USR PLUS, cu niște idei care nu au treabă cu niciun concept politic modern. O cotesc tot mai vizibil spre o anumită formă de dictatură. Și liberalii nu spun nimic. Țin prea mult la putere și nu vor să îi deranjeze prea mult pe idealiștii de la USR PLUS.

Conjudețeanul nostru, Cristian Ghinea, de la USR, de fel de prin Contești, ocupă fotoliul de ministru al Fondurilor Europene. Este un as al declarațiilor îmbârligate, pline de nonsens și care nu au treabă cu realitatea românească. Ghinea a șocat de curând opinia publică. A spus că România nu se poate axa numai pe construirea de școli și de șosele, că trebuie să investim și în memorie, adică în muzee.

Păi, musiu Ghinea, chiar bați câmpii! Nimeni nu contestă nevoia de muzee, dar ca să ajungi la ele ai nevoie de infrastructură, de drumuri, de școli în care să îi educăm pe copiii și pe tinerii noștri. Să le vorbim despre istorie. În toată lumea civilizată, și nu de ieri de azi, dezvoltarea a pornit cu drumurile și cu școlile. Să torni o asemenea declarație, în contextul în care stăm mizerabil la capitolul infrastructură rutieră iar oamenii mor pe capete în accidente de circulație, este de-a dreptul penibil. O mostră clară de gândire neomarxistă. Sperăm să scăpăm repede de voi la următoarele alegeri, altfel ne ducem de râpă!

ACTUALITATE

„Ziua angajărilor” la Parcul Industrial Moreni

Publicat

pe

Parcul Industrial Moreni și Liceul Tehnologic din localitate demarează, luni – 26 iulie, de la ora 09:00, proiectul „Ziua angajărilor”, menit să vină în sprijinul absolvenților, în sensul că le va fi facilitat accesul la locurile de muncă disponibile în cadrul societăților care-și desfășoară activitatea în Parcul Industrial Moreni.

„Sunt onorat să pot veni în sprijinul oricărui locuitor al municipiul Moreni și voi face tot posibilul ca acest proiect să aibă rezultate dintre cele mai bune. Mulțumesc conducerii Consiliului Județean Dâmbovița pentru sprijinul acordat și, totodată, le mulțumesc tuturor colaboratorilor”, este mesajul directorului Parcului Industrial Moreni – Gabriel Purcaru.

Absolvenții vor primi materiale informative despre firme, posturi etc. astfel încât să-și analizeze mai ușor abilitățile și competențele prin prisma ocupării unui job din oferta Parcului Industrial.

„Ziua angajărilor” va avea loc la sediul Liceului Tehnologic Moreni. În funcție de solicitări, acțiunea va fi reeditată. De asemenea, se vor putea organiza vizite de documentare în Parcul Industrial Moreni – ne-a mai spus Gabriel Purcaru.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Marian Nițescu, președintele Organizației de Pensionari Bărbulețu, a trecut la cele veșnice

Publicat

pe

de

Instituția Prefectului – Județul Dâmbovița își exprimă regretul pentru trecerea în neființă a domnului MARIAN NIȚESCU, președinte al Organizației de Pensionari Bărbulețu și membru în Consiliul Județean al Persoanelor Vârstnice Dâmbovița încă din anul 2010.

A fost un om implicat și solidar cu ceilalți colegi și întotdeauna activ în cadrul ședințelor la care a participat pentru a susține problemele cu care s-au confruntat pensionarii.

Sincere condoleanțe familiei! Dumnezeu să îl odihnească în pace!

Prefect,
Aurelian Popa

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT