Connect with us

ACTUALITATE

Gazetarul Virgil Voinescu a plecat la cele veșnice. Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Publicat

pe

Am aflat, cu puțină vreme în urmă, o veste cutremurătoare. Colegul și prietenul nostru Virgil Voinescu a trecut în lumea celor drepți. Moartea l-a lovit năprasnic. O boală și complicațiile ivite ulterior l-au pus la pământ.

Ce să spun despre domnul Virgil? Că am luptat cu el în tranșele presei din 1996? Că era un om demn, sensibil, fire poetică, politicos, gazetar desăvârșit, atent și dibaci în construirea textului jurnalistic, dar și a poeziei?

Parcă cuvintele nu mai au niciun rost acum. S-a mai dus un om, un ziarist. Rămânem mai goi, mai puțini și mai singuri, noi,cei care trudim sincer, adevărat, din pasiune pentru meserie, pentru adevăr, pe acest front al jurnalismului mai atroce și mai supus unor jocuri meschine ca niciodată.

Dumnezeu să te odihnească în pace, frate Virgile! O să ne lipsești mult.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

„Ziua angajărilor” la Parcul Industrial Moreni

Publicat

pe

Parcul Industrial Moreni și Liceul Tehnologic din localitate demarează, luni – 26 iulie, de la ora 09:00, proiectul „Ziua angajărilor”, menit să vină în sprijinul absolvenților, în sensul că le va fi facilitat accesul la locurile de muncă disponibile în cadrul societăților care-și desfășoară activitatea în Parcul Industrial Moreni.

„Sunt onorat să pot veni în sprijinul oricărui locuitor al municipiul Moreni și voi face tot posibilul ca acest proiect să aibă rezultate dintre cele mai bune. Mulțumesc conducerii Consiliului Județean Dâmbovița pentru sprijinul acordat și, totodată, le mulțumesc tuturor colaboratorilor”, este mesajul directorului Parcului Industrial Moreni – Gabriel Purcaru.

Absolvenții vor primi materiale informative despre firme, posturi etc. astfel încât să-și analizeze mai ușor abilitățile și competențele prin prisma ocupării unui job din oferta Parcului Industrial.

„Ziua angajărilor” va avea loc la sediul Liceului Tehnologic Moreni. În funcție de solicitări, acțiunea va fi reeditată. De asemenea, se vor putea organiza vizite de documentare în Parcul Industrial Moreni – ne-a mai spus Gabriel Purcaru.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Marian Nițescu, președintele Organizației de Pensionari Bărbulețu, a trecut la cele veșnice

Publicat

pe

de

Instituția Prefectului – Județul Dâmbovița își exprimă regretul pentru trecerea în neființă a domnului MARIAN NIȚESCU, președinte al Organizației de Pensionari Bărbulețu și membru în Consiliul Județean al Persoanelor Vârstnice Dâmbovița încă din anul 2010.

A fost un om implicat și solidar cu ceilalți colegi și întotdeauna activ în cadrul ședințelor la care a participat pentru a susține problemele cu care s-au confruntat pensionarii.

Sincere condoleanțe familiei! Dumnezeu să îl odihnească în pace!

Prefect,
Aurelian Popa

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT