Connect with us

SOCIAL

Detașamentul de Pompieri Videle va avea un sediu modern

Publicat

pe

Detașamentul de Pompieri Videle, județul Teleorman, va beneficia de spații adecvate de lucru și de pregătire a personalului din domeniul situațiilor de urgență, după ce autoritățile locale și județene au alocat 530.000 lei pentru amenajarea noului sediu al subunității ISU.

„În anul 2020, Primăria Orașului Videle a obținut, prin cedare cu titlu gratuit, fostul sediu al OMV PETROM SA, locație situată în centrul orașului. În data de 29.06.2020, Consiliul Local al Orașului Videle a aprobat prin Hotărârea nr. 64 darea în folosință a unei părți a imobilului P+2, în suprafață construită la sol de 378 mp, în vederea relocării sediului administrativ al Detașamentului de Pompieri Videle.

Adresăm mulțumiri tuturor celor implicați în acest proiect, care ne-au sprijinit în demersurile noastre pentru realizarea unor spații adecvate de lucru și de pregătire a personalului din domeniul situațiilor de urgență!

Suntem convinși de faptul că, pe viitor, activitățile comune vor fi caracterizate de aceeaşi notă a performanţei și calității, cu scopul declarat de realizare a unui climat de înaltă siguranță comunităților noastre”, se precizează într-un comunicat remis de ISU Teleorman.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Argeș

Auto cu 4 persoane s-a izbit violent de parapetul de protecție pe A1, București-Pitești

Publicat

pe

Un autoturism în care se aflau patru persoane, doi bărbați și două femei, s-a izbit violent, în această după-amiază, de parapetul de protecție al autostrăzii București-Pitești, în zona km 111.

Victimele au primit îngrijiri medicale la fața locului, după care au fost transportate la spital cu o ambulanță SMURD și două SAJ. Din fericire, niciuna nu a fost încarcerată. Pompierii au asigurat zona împotriva izbucnirii unui incendiu.

Citește în continuare

SOCIAL

I-a incendiat casa și mașina fiindcă i-a rupt un lănțișor din aur!

Publicat

pe

Un fost campion la judo din Teleorman a dat foc unei case și unei mașini din cauza unui lănțișor din aur – scrie realitatea.net. Agresorul a fost reținut de polițiști. Ulterior, a fost plasat sub control judiciar.

Vecinii spun că fostul luptător și proprietarul casei incendiate au avut un conflict spontan în urma căruia cel din urmă i-a rupt campionului la judo un lănțișor de aur. Acesta a cerut 3.500 de lei despăgubiri, în caz contrar, a amenințat că îi dă foc la casă și la mașină, ceea ce s-a și întâmplat. Grav este că acum fostul sportiv amenință că va da foc și la a doua casă, dacă plângerea nu va fi retrasă.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT