Connect with us

ACTUALITATE

Obiective incluse în strategia de dezvoltare a județului Dâmbovița pentru 2021-2030

Publicat

pe

Departamentele de specialitate înființate la nivelul PSD Dâmbovița au demarat, sub coordonarea consilierului județean Corneliu Vișoianu – fost secretar de stat, procesul de elaborare a unei strategii de dezvoltare a județului Dâmbovița pentru perioada 2021-2030. În acest sens, a declarat Corneliu Vișoianu, vor fi inițiate întâlniri cu toate persoanele și instituțiile care contează la nivel de județ.

„Toată lumea este chemată să ni se alăture în acest proces, fără deosebire de apartenența politică. Vom avea dezbateri publice și sperăm să finalizăm strategia de dezvoltare a județului Dâmbovița până la sfârșitul lunii octombrie”, a declarat Corneliu Vișoianu.

Strategia va cuprinde patru obiective generale – Dâmboviţa conectată, O administrație puternică, O natură protejată și O societate prosperă, precum și mai multe obiective specifice în domeniile educație, sănătate, agricultură, turism și energie verde și dezvoltare durabilă.

A mai spus Corneliu Vișoianu că, în data de 24 septembrie 2020, a fost aprobată în Consiliul Județean Dâmboviţa o strategie de dezvoltare a județului, însă aceasta s-a bazat pe date depășite, în sensul că, spre exemplu, nu a luat în calcul pandemia de coronavirus și nici Planul Național de Redresare și Reziliență prin care vor fi finanțate un anumit tip de investiții. Prin urmare, este imperios necesar ca strategia de dezvoltare a județului Dâmbovița aprobată anul trecut să fie adaptată realităților actuale.

Responsabili departamente PSD Dâmbovița:
– Justiţie şi Libertăţi Cetăţeneşti: avocat Liviu Vasilescu – consilier judeţean
– Muncă şi Echitate Socială: Cristian Avanu – administratorul public al județului
– Educaţie: prof. univ. Claudia Gilia
– Inovaţie şi Cercetare: prof. univ. Corneliu Vişoianu – consilier judeţean
– Sănătate: deputat Carmen Holban – membră în Comisia pentru Familie şi Sănătate din cadrul Parlamentului României
– Mediu de Afaceri: Cătălin Olteanu – fost secretar de stat
– Agricultură: Ionuț Lăscaie – consilier judeţean
– Energie: deputat Radu Popa
– Administraţie Publică şi Dezvoltare Regională: Luciana Cristea – vicepreședinte Consiliul Județean
– Infrastructură și Transport: Ionuț Săvoiu – fost deputat
– Tineret şi Sport: Claudiu Mănescu
– Societate Digitală: Liviu Stoica
– Strategie şi Comunicare: Constantin Cozma
Coordonator general: Corneliu Vișoianu.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

„Ziua angajărilor” la Parcul Industrial Moreni

Publicat

pe

Parcul Industrial Moreni și Liceul Tehnologic din localitate demarează, luni – 26 iulie, de la ora 09:00, proiectul „Ziua angajărilor”, menit să vină în sprijinul absolvenților, în sensul că le va fi facilitat accesul la locurile de muncă disponibile în cadrul societăților care-și desfășoară activitatea în Parcul Industrial Moreni.

„Sunt onorat să pot veni în sprijinul oricărui locuitor al municipiul Moreni și voi face tot posibilul ca acest proiect să aibă rezultate dintre cele mai bune. Mulțumesc conducerii Consiliului Județean Dâmbovița pentru sprijinul acordat și, totodată, le mulțumesc tuturor colaboratorilor”, este mesajul directorului Parcului Industrial Moreni – Gabriel Purcaru.

Absolvenții vor primi materiale informative despre firme, posturi etc. astfel încât să-și analizeze mai ușor abilitățile și competențele prin prisma ocupării unui job din oferta Parcului Industrial.

„Ziua angajărilor” va avea loc la sediul Liceului Tehnologic Moreni. În funcție de solicitări, acțiunea va fi reeditată. De asemenea, se vor putea organiza vizite de documentare în Parcul Industrial Moreni – ne-a mai spus Gabriel Purcaru.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Marian Nițescu, președintele Organizației de Pensionari Bărbulețu, a trecut la cele veșnice

Publicat

pe

de

Instituția Prefectului – Județul Dâmbovița își exprimă regretul pentru trecerea în neființă a domnului MARIAN NIȚESCU, președinte al Organizației de Pensionari Bărbulețu și membru în Consiliul Județean al Persoanelor Vârstnice Dâmbovița încă din anul 2010.

A fost un om implicat și solidar cu ceilalți colegi și întotdeauna activ în cadrul ședințelor la care a participat pentru a susține problemele cu care s-au confruntat pensionarii.

Sincere condoleanțe familiei! Dumnezeu să îl odihnească în pace!

Prefect,
Aurelian Popa

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT