Connect with us

Dâmboviţa

UPDATE: Microbuzul transporta elevi din Săteni către Școala din Aninoasa

Publicat

pe

Microbuzul care efectua curse cu școlarii din satul Săteni către școala din Aninoasa era închiriat. În această dimineață s-au îmbarcat, ca de obicei, pentru a merge la școală, 9 copii. Erau veseli, bine dispuși, nimeni nu se gândea că, peste câteva minute, micuții vor fi protagoniștii unei tragedii care îi va marca pentru multă vreme.

La intrare în comuna Aninoasa, se pare că șoferul microbuzului, un bărbat de 64 de ani, nu s-a asigurat la schimbarea direcției de mers spre stânga și a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 30 de ani. Impactul a fost deosebit de puternic. Vehiculul care transporta copii s-a răsturnat în mijlocului carosabilului.

Conducătorul auto și însoțitorul copiilor, în vârstă de 60 de ani, aflat și el în față, au decedat pe loc. Până la sosirea echipajelor de salvare, trei dintre copii, prezentând diferite răni, au fost transportați la spital de cei prezenți la locul accidentului. Ceilalți șase școlari au ajuns la spital pentru investigații medicale amănunțite cu ambulanțele de la Serviciul Județean.

Poliția a declanșat cercetările. Din câte am aflat, este verificată inclusiv legalitatea acestui tip de transport școlar.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADMINISTRAŢIE

Primăria Târgoviște ridică mașinile abandonate pe domeniul public

Publicat

pe

Primăria Târgoviște a demarat procedurile de ridicare de pe domeniul public a 100 de autovehicule abandonate, care ocupă nejustificat locuri de parcare.

Edilul Daniel Cristian Stan îi îndeamnă pe cetățeni să sesizeze situațiile de acest fel. Cea mai simplă metodă de a anunța autoritățile este utilizarea aplicației pentru mobil „Târgovişte City App”, care se poate descărca din:
– Google Play: http://bit.ly/TârgovișteCityAppAndroid
– App Store: http://bit.ly/TârgovișteCityAppIOS
– Web site: https://targovistecity.ro/

Citește în continuare

Dâmboviţa

Aurelian Cotinescu a fost reconfirmat președinte al PNL Târgovişte

Publicat

pe

Aurelian Cotinescu, a fost reconfirmat, aseară – 17 iunie 2021, președinte al organizației PNL Târgovişte, cu 220 de voturi din 322 posibile. Alinea Milea a obținut 96 de voturi, iar Cătălin Furtună – 1 vot.

Echipa lui Cotinescu pentru noul mandat de președinte al PNL Târgovişte este următoarea:

  • Prim-vicepreședinți: Niculescu Quintus și Tică Dan Alexandru
  • Vicepreședinți: Mihai Aritina, Ionescu Lavinia, Chitescu Adrian, Folea Mădălina, Virgil Ilie, Sandu Danut, Diaconu Diana, Economu Adrian.
  • Membrii: Ștefan Loredana, Homeghiu Cătălina, Chitescu Andrei, Mihai Narcisa, Casandroiu Dan Andrei, Stan Laura, Dina Natalia, Sichim Petruta, Costache Laurențiu, Tudor Romulus, Preda Cristian, Grigorescu Marian, Diaconu Florin, Nitescu Ovidiu, Susai Codruț.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT