Connect with us

Argeș

Arborii doborâți de furtună au blocat mai multe drumuri în județul Argeș

Publicat

pe

Pompierii din Argeș au intervenit, azi-noapte, pentru degajarea a opt arbori căzuți pe carosabil în urma fenomenelor meteorologice extreme, precum și pentru îndepărtarea unui conductor de energie electrică.

„Solicitările primite pe numărul unic de urgență 112 au venit din zona orașului Costești și a localității Lunca Corbului, unde manifestările vântului au fost mai puternice.

Printre drumurile unde circulația a fost blocată până la îndepărtarea copacilor se numără DN 65 Lunca Corbului, DJ 675 Lunca Corbului și DJ 659A Pârvu Roșu.

Pentru îndepărtarea efectelor negative produse de vreme s-au alocat forțe și mijloace de la Secția de Pompieri Costești, Punctul de Lucru Stolnici și Detașamentul de Pompieri Bradu, iar pe raza localității Lunca Corbului misiunea de restabilire a stării de normalitate a fost sprijinită și de SVSU al localității”, se precizează într-un comunicat remis de ISU Argeș.

Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Argeș

Patru tineri au plonjat cu mașina în albia unui râu, în Câmpulung

Publicat

pe

Accident rutier, în această seară, în zona Apă Sărată din municipiul Câmpulung, județul Argeș. Un autoturism în care se aflau patru tineri a plonjat de pe un pod în albia râului Târgului – ne informează ISU Argeș. Trei persoane, două de sex feminin și una de sex masculin, au fost transportate la spital de echipajele SMURD și SAJ.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

Argeș

Patru autovehicule cuprinse de foc în Cotmeana, județul Argeș

Publicat

pe

O autoutilitară, un autocamion, un autoturism și o remorcă au fost afectate de un incendiu izbucnit, astăzi – 7 decembrie 2023, în localitatea Cotmeana, județul Argeș. De asemenea, a ars un container de aproximativ 10 mp, precum și o bună parte dintr-un al doilea container.

O persoană a suferit arsuri și a fost transportată la spital de către un echipaj de la Serviciul Județean de Ambulanță.

Potrivit ISU Argeș, în autoutilitară se aflau 12 butoaie din metal, în unele dintre acestea fiind găsite lichide combustibile. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost de natură electrică.

La fața locului s-a acționat cu patru autospeciale pentru stingerea incendiilor, o autospecială de cercetare și decontaminare chimică, biologică, radiologică și nucleară, o ambulanță SMURD de terapie intensivă mobilă și una de la SAJ.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite