Connect with us

Giurgiu

Casă incendiată în Hotarele, județul Giurgiu

Publicat

pe

O casă din localitatea Hotarele, județul Giurgiu, a fost mistuită de flăcări azi noapte. Pompierii din cadrul Punctului de Lucru Greaca și de la Garda de Intervenție Colibași au luptat câteva ore bune cu focul.

Militarii au constatat că exista pericolul ca incendiul să se extindă și la o locuință vecină. Flăcările se manifestau pe o suprafață de aproximativ 120 mp, atât în camerele de locuit, cât și în magazii. Cele două persoane care locuiau în casă s-au autoevacuat și nu au avut nevoie de îngrijiri medicale.

„Pompierii au acționat astfel încât incendiul să fie localizat, reușind să salveze două camere și bunurile din interiorul acestora, dar și casele vecine. Au ars două magazii, holurile, două bucătării, patru dormitoare, mobilier, electrocasnice, materiale textile și alte bunuri din interiorul locuinței”, se precizează în comunicatul trimis de ISU Giurgiu.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost folosirea intenționată a sursei de aprindere. Poliția a demarat cercetările pentru a-l descoperi pe piroman.

Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Giurgiu

EMOȚIONANT! O pisică nu a vrut să iasă fără puii ei din casa cuprinsă de flăcări

Publicat

pe

FOTO CU CARACTER ILUSTRATIV

Pompierii de la ISU Giurgiu au avut parte de momente emoționante, azi – noapte, când au intervenit pentru stingerea unui incendiu survenit la o casă din localitatea Stăneşti.

Femeile care locuiau acolo au reușit să se salveze singure și le-au cerut militarilor să scoată din imobil și o pisicuță cu doi pui.

Pompierii au pătruns din nou în locuinţa în flăcări și învăluită în fum și, pe un geam, au scos pisica.

Micuțul animal era neliniștit, parcă cerea ceva… A fugit în casă și nu a vrut să mai iasă până ce nu a văzut că şi cei doi pui ai ei au fost salvaţi.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

Giurgiu

265 de kilograme de petarde, confiscate de polițiștii giurgiuveni de la o firmă din Schitu

Publicat

pe

Polițiștii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase din cadrul IPJ Giurgiu au organizat o descindere în comuna Schitu, la sediul unei societăți comerciale vizite că ar comercializa articole pirotehnice pe care le deținea fără drept.

În urma acestei acțiuni, au fost descoperite 265 de kilograme de material pirotehnic. Toate petardele și artificiile au fost ridicate în vederea confiscării. Patronii firmei s-au ales cu dosar penal pentru săvârșirea de desfășurarea de operațiuni cu articole pirotehnice deținute fără drept.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite