Connect with us

SOCIAL

Metoda „Accidentul” face victime în continuare. Nu plăti bani, indiferent ce poveste ți se spune!

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ

Cinci bărbați, cu vârste cuprinse între 32 și 38 de ani, care sunt încarcerați într-un penitenciar din țară, au reușit să înșele, prin metoda „Accidentul”, o femeie de 72 de ani, din Alba Iulia, cu suma de 25.246 de euro pentru acoperirea unor așa-zise costuri medicale.

Suspecții și-au sunat victima, din pușcărie, seara, cu o lună în urmă, sub pretextul că sunt reprezentanții unui spital unde a ajuns fiica acesteia după un accident rutier. Pentru a determina femeia să le dea banii, unul dintre bărbați și-ar fi schimbat tonalitatea vocii și ar fi susținut că este fiica victimei, confirmându-i cele prezentate, motiv pentru care bătrâna a dat curs solicitării și a înmânat, unor persoane, care s-au prezentat la domiciliul ei, 25.246 de euro – se precizează într-un comunicat remis de Poliția Română.

Pentru documentarea și probarea activității infracționale, oamenii legii au efectuat, săptămâna trecută, două percheziții domiciliare, în județele Constanța și Caraș-Severin, în urma cărora au fost ridicate diferite mijloace de comunicații. Cercetările sunt continuate pentru stabilirea întregii activități infracționale, identificarea tuturor persoanelor implicate și recuperarea prejudiciului.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

Coliziune între un TIR și un microbuz pe DN 72 la Caragiale

Publicat

pe

Două persoane au ajuns la spital, ca urmare a unui accident rutier pe DN 72, Târgoviște-Ploiești, în zona „La Popas” – comuna IL Caragiale. Este vorba despre o femeie de 38 de ani și de un bărbat, șoferul microbuzului care a intrat în coliziune cu un TIR. Cele două victime au fost transportate la UPU Târgoviște.

La fața locului au intervenit pompierii din Moreni, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și modul de descarcerare, o ambulanță SMURD și un echipaj SAJ.

Polițiștii urmează să stabilească împrejurările în care s-a produs acest eveniment rutier.

Citește în continuare

Giurgiu

Incendiu violent într-o gospodărie din Crevedia Mare

Publicat

pe

Un atelier și bunurile din interior – un aparat de sudură, o moară de uruială, un gater pentru lemne, aproximativ 1,5 mc lemne de foc – au fost distruse de foc, duminică după-amiază, în localitatea Crevedia Mare, județul Giurgiu. De asemenea, incendiul a cuprins un gard din apropiere și o cultură de porumb. Totodată, au ars de vii și doi porci, anexa respectivă fiind folosită și ca adăpost pentru animale.

Pompierii au acționat cu patru autospeciale de stingere cu apă și spumă, reușind să împiedice extinderea focului la casă. Se pare că incendiul a fost provocat de un scurtcircuit.

Pentru a preveni astfel de evenimente, vă recomandăm să:
– efectuaţi verificarea periodică a instalaţiei electrice;
– nu folosiţi instalaţii electrice improvizate;
– la suplimentarea receptoarelor asiguraţi-vă că instalaţia existentă poate prelua consumul adiţional;
– verificaţi periodic cordoanele de legătură ale aparatelor electrice şi înlocuiţi-le atunci când sunt uzate;
– nu folosiţi prize sau întrerupătoare slăbite;
– nu suprasolicitaţi o priză deoarece unele incendii se produc din cauza solicitării excesive a unei surse de curent.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT