Connect with us

SOCIAL

Metoda „Accidentul” face victime în continuare. Nu plăti bani, indiferent ce poveste ți se spune!

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ

Cinci bărbați, cu vârste cuprinse între 32 și 38 de ani, care sunt încarcerați într-un penitenciar din țară, au reușit să înșele, prin metoda „Accidentul”, o femeie de 72 de ani, din Alba Iulia, cu suma de 25.246 de euro pentru acoperirea unor așa-zise costuri medicale.

Suspecții și-au sunat victima, din pușcărie, seara, cu o lună în urmă, sub pretextul că sunt reprezentanții unui spital unde a ajuns fiica acesteia după un accident rutier. Pentru a determina femeia să le dea banii, unul dintre bărbați și-ar fi schimbat tonalitatea vocii și ar fi susținut că este fiica victimei, confirmându-i cele prezentate, motiv pentru care bătrâna a dat curs solicitării și a înmânat, unor persoane, care s-au prezentat la domiciliul ei, 25.246 de euro – se precizează într-un comunicat remis de Poliția Română.

Pentru documentarea și probarea activității infracționale, oamenii legii au efectuat, săptămâna trecută, două percheziții domiciliare, în județele Constanța și Caraș-Severin, în urma cărora au fost ridicate diferite mijloace de comunicații. Cercetările sunt continuate pentru stabilirea întregii activități infracționale, identificarea tuturor persoanelor implicate și recuperarea prejudiciului.

Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Argeș

Patru tineri au plonjat cu mașina în albia unui râu, în Câmpulung

Publicat

pe

Accident rutier, în această seară, în zona Apă Sărată din municipiul Câmpulung, județul Argeș. Un autoturism în care se aflau patru tineri a plonjat de pe un pod în albia râului Târgului – ne informează ISU Argeș. Trei persoane, două de sex feminin și una de sex masculin, au fost transportate la spital de echipajele SMURD și SAJ.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

Dâmboviţa

Accident rutier la Crevedia. A fost activat planul roșu de intervenție

Publicat

pe

FOTO CU CARACTER ILUSTRATIV

Accident rutier, în această seară, pe DN 1A, în comuna Crevedia, județul Dâmbovița. Este vorba despre o coliziune între două autoturisme și un microbuz de transport persoane pe ruta Crevedia – Ciocănești. Autoritățile au activat planul roșu de intervenție.

Potrivit ISU Dâmboviţa, la fața locului fost alocate opt ambulanțe SMURD, o autospecială pentru transport victime multiple, un echipaj de descarcerare, o autospecială de stingere, un punct medical avansat și trei ambulanțe SAJ.

Trei persoane, respectiv un pasager din microbuz, unul dintr-un autoturism și șoferița uneia dintre mașinile implicate, au fost transportate la spital. Alte trei victime, pasageri în microbuz, au refuzat să fie duse la o unitate medicală. Vom reveni.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite