Connect with us

SOCIAL

Au încercat să vândă armele pe care le dețineau ilegal

Publicat

pe

Polițiștii Direcției Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase au prins în flagrant delict, în acest weekend, doi bărbați, în județele Argeș și Prahova, care au vrut să vândă două arme neletale, din categoria celor supuse autorizării, pe care le dețineau ilegal.

Este vorba despre un bărbat de 31 de ani, din Prahova, care a încercat să comercializeze cu 1.500 de lei o armă lungă neletală, de tir sportiv, cu aer comprimat, cu muniție aferentă.

Celălalt bărbat, de 52 ani, din Argeș, a vrut să vândă cu 1.200 de lei tot o armă lungă, neletală, de tir sportiv, cu aer comprimat, cu muniție aferentă.

Amândoi sunt cercetați pentru nerespectarea regimului armelor și al munițiilor.

Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Argeș

Patru tineri au plonjat cu mașina în albia unui râu, în Câmpulung

Publicat

pe

Accident rutier, în această seară, în zona Apă Sărată din municipiul Câmpulung, județul Argeș. Un autoturism în care se aflau patru tineri a plonjat de pe un pod în albia râului Târgului – ne informează ISU Argeș. Trei persoane, două de sex feminin și una de sex masculin, au fost transportate la spital de echipajele SMURD și SAJ.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

Dâmboviţa

Accident rutier la Crevedia. A fost activat planul roșu de intervenție

Publicat

pe

FOTO CU CARACTER ILUSTRATIV

Accident rutier, în această seară, pe DN 1A, în comuna Crevedia, județul Dâmbovița. Este vorba despre o coliziune între două autoturisme și un microbuz de transport persoane pe ruta Crevedia – Ciocănești. Autoritățile au activat planul roșu de intervenție.

Potrivit ISU Dâmboviţa, la fața locului fost alocate opt ambulanțe SMURD, o autospecială pentru transport victime multiple, un echipaj de descarcerare, o autospecială de stingere, un punct medical avansat și trei ambulanțe SAJ.

Trei persoane, respectiv un pasager din microbuz, unul dintr-un autoturism și șoferița uneia dintre mașinile implicate, au fost transportate la spital. Alte trei victime, pasageri în microbuz, au refuzat să fie duse la o unitate medicală. Vom reveni.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite