Connect with us

ADMINISTRAŢIE

CJ Dâmbovița finanțează 12 proiecte din domeniile sport, tineret, educație civică și social

Publicat

pe

Corneliu Ștefan – președintele CJ Dâmbovița a semnat, astăzi – 16 iulie, 12 contracte pentru proiecte în domeniile sport, educație civică, social și tineret, declarate admise la finanțare nerambursabilă din bugetul județului.

„Este vorba despre concursuri școlare sportive, educație montană pentru tineret, o școală de vară de astronomie și fotografie, robotică și altele de acest gen. Fac un apel la dumneavoastră pentru a respecta ghidul de finanțare și termenii contractelor.

Nu în ultimul rând, aș vrea ca, împreună cu dumneavoastră – copii, sportivi, oameni care provin din diferite localități – să promovăm județul Dâmbovița.

Am văzut, la toate competițiile la care am fost prezent, copii participanți care reprezentau diferite județe și care erau mândri de ele. Dumneavoastră, prin activitățile pe care le desfășurați, puteți promova județul Dâmbovița. Intenționăm să continuăm aceste activități”, a spus președintele CJ Dâmbovița – Corneliu Ștefan.

Pentru prima sesiune din 2021, au fost alocați 400.000 lei, după cum urmează: sport -180.000 lei, educație civică și social – 120.000 lei și tineret – 100.000 lei. Beneficiarii acestui program sunt asociații și ONG-uri care realizează activități în domeniile menționate.

„În cadrul acestei sesiuni au fost depuse 21 de propuneri de proiecte pentru toate domeniile incluse în program, care au fost apoi evaluate de către comisia de evaluare și selecționare.

Cele 12 proiecte admise pentru finanțare au valoarea totală de 230.148 lei. La categoria sport, au fost aprobate 5 proiecte, cu o valoare totală atribuită de 110.928 lei, la categoria educație civică, domeniul social – 5 proiecte, cu o valoare totală de 82.280 lei, iar la categoria tineret – 2 proiecte, cu o valoare totală de 36.940 lei”, se precizează într-un comunicat remis de Consiliul Județean Dâmbovița.

Președintele Corneliu Ştefan i-a avut alături pe Luciana Cristea – vicepreședinte CJ Dâmboviţa și pe Claudiu Mănescu – șef  Serviciu Tineret, Sport, Turism, Asociații, Fundații, Coordonare Societăți Comerciale.

Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADMINISTRAŢIE

Primăria Moreni începe plata restanțelor către asistenții persoanelor cu handicap

Publicat

pe

De

Primăria municipiului Moreni va începe, zilele acestea, să achite plățile restante către asistenții persoanelor cu handicap grav, precum și indemnizațiile lunare restante.

„Având în vedere adresa Administrației Județene a Finanțelor Publice Dâmbovița înregistrată sub nr. 16275/06.12.2023, în această după-amiază Consiliul Local al municipiului Moreni, convocat în ședință extraordinară de îndată, a aprobat cu unanimitate de voturi rectificarea bugetară pentru plata drepturilor asistenților personali ai persoanelor cu handicap grav sau indemnizațiile lunare restante. Astfel, în zilele următoare, se va proceda la plata drepturilor legale restante pentru aceste persoane”, este anunțul transmis de municipalitatea morenară.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

ADMINISTRAŢIE

Primăria Pucioasa a obținut fonduri să modernizeze 69 de străzi. Vezi lista!

Publicat

pe

Primarul orașului Pucioasa, Constantin Ana, a semnat, săptămâna aceasta, la Ministerul Dezvoltării, două contracte de finanțare care vizează reabilitarea și modernizarea a 69 de drumuri de interes local, cu fonduri obținute prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”. De precizat că proiectele tehnice sunt deja realizate, astfel că procedura de licitație pentru desemnarea constructorului va demara în scurt timp.

„Prioritizarea lucrărilor se va face în funcție de gradul de realizare al infrastructurii de apă-canal, încercând să ne sincronizăm cu lucrările ce se vor realiza pe POIM, în așa fel încât să nu fim nevoiți să intervenim pe respectivele străzi după terminarea lucrărilor de modernizare.

Primul proiect are ca obiectiv reabilitarea și modernizarea a 24 de drumuri de interes local, ce au o lungime de 8,122 km, iar valoarea totală a investiției este de 14.899.357,40 lei.

Al doilea proiect are ca obiectiv reabilitarea și modernizarea a 45 de drumuri de interes local, cu o lungime de 8,279 km, iar valoarea totală a investiției este de 15.930.544,76 lei.

Cele 69 de drumuri sunt amplasate pe întreg teritoriul orașului, iar prin modernizarea lor vom rezolva, într-o mare proporție, problema infrastructurii rutiere din orașul nostru”, a precizat primarul Constantin Ana.

Lista străzilor care sunt incluse în cele două proiecte:

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite