Connect with us

Dâmboviţa

Corneliu Ștefan către premierul Cîțu: România nu este terenul dumneavoastră de joacă!

Publicat

pe

Președintele Consiliului Județean și al PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan, îi atrage atenția premierului Florin Cîțu că se folosește de funcția de șef al Guvernului și gestionar al tuturor problemelor țării în lupta internă din PNL. Primul ministru al României dorește să adune puncte, exploatând necazurile oamenilor loviți de stihiile naturii, de calamitățile cărora autoritățile locale și județene, indiferent de culoarea politică, nu le pot face față fără sprijin guvernamental.

Alunecările de teren produse pe fondul ploilor abundente în localitățile Vârfuri, Vișinești, Vulcana-Băi și Buciumeni, inundațiile care au afectat orașele Pucioasa și Fieni, catastrofa produsă de viitura de pe Ialomița în Munții Bucegi, prin distrugerea unui drum județean de interes național, nu pare să îl intereseze pe Florin Cîțu, preocupat acum să-l îngenuncheze pe Ludovic Orban.

„Drumuri comunale, județene, poduri, podețe, gospodării afectate de alunecări de teren sau ploi abundente, case care riscă să fie dărâmate, oameni izolați din cauza faptului că pământul a luat-o la vale, iar Cîțu nu a alocat 1 lei pentru remedierea pagubelor produse de calamități.

O țară întreagă a putut vedea cum viiturile din nordul județului Dâmbovița au distrus peste 200 de metri din drumul județean DJ714, una dintre principalele căi rutiere care asigură accesul către zona turistică Peștera – Padina.

Premierul, deși are toate pârghiile legale să aloce bani cât mai repede pentru ce s-a întâmplat în ultimele zile, va amâna acest lucru până în septembrie, perioadă în care se va desfășura congresul PNL, acolo unde el candidează pentru funcția de președinte. Încă o dată, se vede clar cum premierul folosește pârghiile și resursele guvernamentale pentru lupta politică din interiorul partidului său.

Ce vină au însă dîmbovițenii? De ce amestecă un județ și o țară întreagă în lupta lor politică? Cerem premierului Cîțu să nu mai folosească un întreg guvern doar pentru că se vrea șef al PNL. România nu este terenul dumneavoastră de joacă”, este mesajul adresat de Corneliu Ștefan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, premierului Florin Cîțu.

ADMINISTRAŢIE

Târgoviște: Primarul Daniel Cristian Stan a anunțat o investiție importantă pentru Micro IX

Publicat

pe

Primăria Târgoviște a finalizat lucrările de amenajare și extindere a parcării din spatele stației de autobuz „Caraiman”, în Microraionul IX, zona blocurilor 1-11. Investiția a condus la dublarea numărului locurilor de parcare – a declarat, astăzi – 19 iunie 2024, edilul Daniel Cristian Stan, în cadrul unei conferințe de presă organizată la fața locului.

„Tot în acest cartier, va fi sistematizată strada Profesor Alexandru Vasilescu, inclusiv prin crearea de parcări noi și prin realizarea unui nou racord cu strada General Matei Vlădescu, prin spatele Parcului Așchiuță, astfel încât, atât locuitorii din zonă, cât și beneficiarii celor trei unități de învățământ de aici, să se poată bucura de condiții de trafic normale în cadrul unui circuit rutier cursiv. Suntem în momentul de față în faza de proiectare. În perioada următoare, vom aproba indicatorii tehnico-economici în Consiliul Local Municipal Târgoviște. Vrem să realizăm această investiție cât mai repede”, a mai spus primarul Daniel Cristian Stan.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

ACTUALITATE

Expoziție de costume populare românești la Camera de Comerț Dâmboviţa

Publicat

pe

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița a organizat, la sediul din Târgoviște – strada Calea Câmpulung, Nr. 6A, o expoziție de costume tradiționale românești, pe care vă invită să o vizitați în zilele de 19 și 20 iunie 2024. Fotografiile pe care le veți realiza cu acest prilej vor fi publicate pe conturile de socializare ale instituțiilor, pentru a face cunoscută povestea „cămășii cu altiță” și a rămâne mărturie a respectului și aprecierii arătate portului tradițional românesc.

„Ia românească câștigă tot mai multă recunoaștere în conștiința europeană și mondială, devenind un format vestimentar tradițional de o frumusețe unică și originală. Mulțumim partenerilor ARHaic Design, Ali Lux și Framing Art – Înrămarea, pe înțelesul tuturor pentru sprijinul acordat în realizarea acestei expoziții”, este mesajul transmis de echipa Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița.

Reamintim faptul că în data de 24 iunie se sărbătorește „Ziua Universală a Iei”.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite