Connect with us

ACTUALITATE

Dâmboviţa: Veste bună! Se redeschide drumul pe Nisipuri!

Publicat

pe

Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, a dat, astăzi – 27 iulie 2021, o veste bună participanților la traficul rutier. La sfârșitul acestei săptămâni, va fi redat circulației tronsonul de drum județean Târgoviște-Nisipuri.

Autoritățile au supravegheat în permanență șantierul deschis în urma cu trei luni și au grăbit ritmul lucrărilor, astfel încât obiectivele propuse a se realiza în acea zonă să fie definitivate cât mai repede și să se revină la un trafic echilibrat, mai puțin aglomerat pe DN 72, Târgoviște-Ploiești, în special la ieșirile din municipiul Târgoviște și pe traseul Valea Voievozilor-Răzvad-Gura Ocniței.

„Așa cum am promis, la 1 august vom redeschide drumul pe Nisipuri. Drum județean ale cărui lucrări de reabilitare și modernizare au fost executate cu fonduri europene. Vom permite în primul rând circulația pentru traficul greu”, a precizat Corneliu Ștefan – președintele Consiliului Județean Dâmbovița.

ACTUALITATE

Fiul primarului PNL de la Jegălia a fost numit șef al Gărzii Naționale de Mediu

Publicat

pe

Premierul Florin Cîțu l-a numit șef al Gărzii de Mediu pe Alexandru Lucian Vasile, președintele Organizației de Tineret a PNL Călărași, după ce l-a demis pe Octavian Berceanu, de la USRPLUS.

Alexandru Vasile este fiul primarului comunei Jegălia și a lucrat la firma înființată de tatăl său până în februarie 2020, când a primit funcția de vicepreședinte al Agenției Naționale pentru Arii Naturale Protejate.

Apoi, în martie 2021, a fost numit comisar general adjunct la Garda de Mediu, instituție pe care a ajuns acum să o conducă. Tânărul liberal a absolvit în 2012 Facultatea de Silvicultură din cadrul Universității Transilvania.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Program furnizare apă potabilă în comuna Bezdead, 20-23 septembrie 2021

Publicat

pe

de

FOTO ARHIVĂ

În vederea refacerii stocului din bazine, furnizarea apei în comuna Bezdead se face după următorul program:

– în zilele de 20, 22.09.2021- între orele 12:00-21:00, se furnizează apa pe tronsonul cuprins între sat Magura și Primărie;
– în zilele de 21, 23.09.2021 – între orele 12:00-21:00, se furnizează apa pe tronsonul cuprins între Primărie și sat Costisata.

„Se recomandă ca la reluarea furnizării apei în zona de aprovizionare afectată și emiterea rezultatelor monitorizării calității apei potabile, să nu se folosească apa pentru consumul uman, decât după limpezirea și fierberea apei timp de 10 minute.

Rezultatele analizelor de laborator vor fi afișate pe site-ul Companiei de Apă Targoviște Dâmbovița, la adresa: catd.ro/index.php/comunicare/opriri-apa/arhiva-opriri-apa”, se precizează într-un comunicat remis de Compania de Apă Târgoviște-Dâmbovița.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT