Connect with us

ADMINISTRAŢIE

Punți și scară betonată pentru diminuarea distanțelor în comuna Dragomirești

Publicat

pe

Pentru a ușura deplasarea cetățenilor între satele comunei Dragomirești, evitându-se astfel ocoalele lungi, primarul Dragoș Vlădulescu a fost preocupat de repararea punților pietonale peste râul Dâmbovița și construirea altora noi, acolo unde situația a impus.

Administrația publică locală a definitivat lucrările la puntea care traversează râul Dâmbovița, făcând mai scurtă legătura între satele Geangoești, Râncaciov, Ungureni și Mogoșești.

De asemenea, la Râncaciov s-a construit o scară betonată care face legătura între strada Fântânilor și DJ 702 B.

„Această investiție, pe care o realizăm cu fonduri de la bugetul local, este deosebit de importantă pentru cetățenii comunei noastre, în special pentru cei din Râncaciov. Scara pietonală, cu o lungime de 25 de metri, reduce cu aproape 1 km traseul pe care trebuie să-l parcurgă bătrânii pentru a ajunge la dispensarul medical, iar copiii la școală sau la grădiniță”, ne-a declarat Dragoș Vlădulescu – primarul comunei Dragomirești.

ADMINISTRAŢIE

Primăria Pucioasa, finanțare nerambursabilă pentru activități nonprofit de interes local

Publicat

pe

Primăria Pucioasa finanțează cu câte 25.000 de lei două asociații sportive din oraș, în vederea implementării unor proiecte nonprofit de interes local în domeniul baschet și karate. De altfel, acestea au fost singurele cereri depuse în termenul stabilit în acest sens.

Citește în continuare

ADMINISTRAŢIE

CJ Dâmbovița execută lucrări complexe pe drumul care urcă la Mănăstirea Dealu

Publicat

pe

Consiliul Județean Dâmbovița execută, în această perioadă, prin societatea proprie, lucrări de reparații pe drumul care urcă la Mănăstirea Dealu – DJ 718A

La final – spune președintele Corneliu Ștefan, care urmărește atent investiția, se va circula în cele mai bune condiții spre această zonă a județului cu profunde semnificații istorice.

De asemenea, se toarnă covor asfaltic pe DJ 710, sectorul Bezdead-Pucioasa.

Vezi aici programul complet al lucrărilor de infrastructură rutieră pe care le execută CJ Dâmbovița săptămâna aceasta!

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT