Connect with us

ACTUALITATE

28 iulie – Ziua Ambulanței din România. Mesajul președintelui CJ Dâmbovița

Publicat

pe

Astăzi – 28 iulie, este sărbătorită în România „Ziua Națională a Ambulanței”. Inițiativa cinstirii la nivel național a acestei nobile profesiuni, luată de Parlamentul României în 2015, a avut ca punct de pornire perseverența și profesionalismul profesorului doctor Nicolae Minovici care, în anul 1906, a pus în slujba comunității prima ambulanță din România. Deviza folosită în acele vremuri a fost „totdeauna tuturor, gata pentru ajutor”.

Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, nu a scăpat prilejul de a-i felicita pe cei care slujesc această instituție – medici, asistenți, șoferi, personal auxiliar, toți aceia care, prin munca și profesionalism lor, participă la misiunea de salvare a vieților omenești.

„Astăzi, se împlinesc 115 ani de când, pe străzile Bucureștiului, își făcea apariția prima „Salvare” de pe teritoriul țării noastre. De atunci, ambulanța le-a sărit în ajutor celor aflați în suferință, iar cei care lucrează în acest serviciu au dovedit că sunt fideli crezului „Totdeauna și tuturor, gata pentru ajutor”.

Le mulțumesc ambulanțierilor pentru că sunt alături de noi atunci când avem nevoie, iar în numele tuturor dâmbovițenilor le urez multă sănătate și putere de muncă”, este mesajul președintelui Consiliului Județean Dâmbovița – Corneliu Ștefan.

ACTUALITATE

Fiul primarului PNL de la Jegălia a fost numit șef al Gărzii Naționale de Mediu

Publicat

pe

Premierul Florin Cîțu l-a numit șef al Gărzii de Mediu pe Alexandru Lucian Vasile, președintele Organizației de Tineret a PNL Călărași, după ce l-a demis pe Octavian Berceanu, de la USRPLUS.

Alexandru Vasile este fiul primarului comunei Jegălia și a lucrat la firma înființată de tatăl său până în februarie 2020, când a primit funcția de vicepreședinte al Agenției Naționale pentru Arii Naturale Protejate.

Apoi, în martie 2021, a fost numit comisar general adjunct la Garda de Mediu, instituție pe care a ajuns acum să o conducă. Tânărul liberal a absolvit în 2012 Facultatea de Silvicultură din cadrul Universității Transilvania.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Program furnizare apă potabilă în comuna Bezdead, 20-23 septembrie 2021

Publicat

pe

de

FOTO ARHIVĂ

În vederea refacerii stocului din bazine, furnizarea apei în comuna Bezdead se face după următorul program:

– în zilele de 20, 22.09.2021- între orele 12:00-21:00, se furnizează apa pe tronsonul cuprins între sat Magura și Primărie;
– în zilele de 21, 23.09.2021 – între orele 12:00-21:00, se furnizează apa pe tronsonul cuprins între Primărie și sat Costisata.

„Se recomandă ca la reluarea furnizării apei în zona de aprovizionare afectată și emiterea rezultatelor monitorizării calității apei potabile, să nu se folosească apa pentru consumul uman, decât după limpezirea și fierberea apei timp de 10 minute.

Rezultatele analizelor de laborator vor fi afișate pe site-ul Companiei de Apă Targoviște Dâmbovița, la adresa: catd.ro/index.php/comunicare/opriri-apa/arhiva-opriri-apa”, se precizează într-un comunicat remis de Compania de Apă Târgoviște-Dâmbovița.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT