Connect with us

ADMINISTRAŢIE

Dâmboviţa: A fost deblocat proiectul privind construirea infrastructurii de neutralizare deșeuri

Publicat

pe

De săptămâna viitoare, se va lucra la studiile de fezabilitate pentru cele trei investiții incluse în proiectul Consiliului Județean Dâmbovița finanțat prin Programul Operațional Infrastructură Mare – componenta deșeuri, respectiv: parc ecologic, stație de transfer și stație de tratare mecano-biologică. Anunțul a fost făcut de președintele CJ Dâmbovița – Corneliu Ștefan, în cadrul unei conferințe de presă. Proiectul are o valoare de 70 de milioane de euro – fonduri europene nerambursabile, cu o contribuție de doar 2% a beneficiarului.

A mai spus Corneliu Ștefan că, în noiembrie 2020, când a preluat mandatul de președinte al Consiliului Județean Dâmbovița, proiectul era blocat. Termenul de finalizare este 31 decembrie 2023. Cele trei investiții vor fi realizate pe o suprafață de 12 hectare de teren, pe teritoriul comunei Șotânga, în zona fostei exploatări miniere.

„Mulțumesc domnului primar al comunei Șotânga și tuturor consilierilor locali, pentru că au votat în unanimitate, pentru că și-au dat seama că această investiție este vitală pentru județul Dâmbovița.

Specific și pe această cale că niciodată nu s-a discutat, de când sunt eu președinte, de o groapă de gunoi nici la Șotânga, nici la Târgoviște și nici într-un alt loc din județul Dâmbovița”, a precizat președintele CJ Dâmbovița – Corneliu Ștefan.

ADMINISTRAŢIE

Primăria Pucioasa, finanțare nerambursabilă pentru activități nonprofit de interes local

Publicat

pe

Primăria Pucioasa finanțează cu câte 25.000 de lei două asociații sportive din oraș, în vederea implementării unor proiecte nonprofit de interes local în domeniul baschet și karate. De altfel, acestea au fost singurele cereri depuse în termenul stabilit în acest sens.

Citește în continuare

ADMINISTRAŢIE

CJ Dâmbovița execută lucrări complexe pe drumul care urcă la Mănăstirea Dealu

Publicat

pe

Consiliul Județean Dâmbovița execută, în această perioadă, prin societatea proprie, lucrări de reparații pe drumul care urcă la Mănăstirea Dealu – DJ 718A

La final – spune președintele Corneliu Ștefan, care urmărește atent investiția, se va circula în cele mai bune condiții spre această zonă a județului cu profunde semnificații istorice.

De asemenea, se toarnă covor asfaltic pe DJ 710, sectorul Bezdead-Pucioasa.

Vezi aici programul complet al lucrărilor de infrastructură rutieră pe care le execută CJ Dâmbovița săptămâna aceasta!

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT