Connect with us

ADMINISTRAŢIE

Primăria Dragomirești continuă asfaltarea drumurilor locale

Publicat

pe

Primăria Dragomirești va asfalta, cu sprijinul Consiliului Județean Dâmbovița, două tronsoane aferente străzii Bisericii din satul de centru, respectiv porțiunile Ulița Vacilor – spre stația de apă nord și Eternității.

„Vom îndeplini, astfel, încă o promisiune pe care am făcut-o cetățenilor comunei Dragomirești”, spune primarul Dragoș Vlădulescu.

Contractul de finanțare prin Programul Județean de Dezvoltare Locală a fost semnat la finalul lunii iunie. Proiectul Primăriei Dragomirești face parte din primul lot de investiții aprobate de Consiliul Județean Dâmbovița.

ADMINISTRAŢIE

Primăria Pucioasa, finanțare nerambursabilă pentru activități nonprofit de interes local

Publicat

pe

Primăria Pucioasa finanțează cu câte 25.000 de lei două asociații sportive din oraș, în vederea implementării unor proiecte nonprofit de interes local în domeniul baschet și karate. De altfel, acestea au fost singurele cereri depuse în termenul stabilit în acest sens.

Citește în continuare

ADMINISTRAŢIE

CJ Dâmbovița execută lucrări complexe pe drumul care urcă la Mănăstirea Dealu

Publicat

pe

Consiliul Județean Dâmbovița execută, în această perioadă, prin societatea proprie, lucrări de reparații pe drumul care urcă la Mănăstirea Dealu – DJ 718A

La final – spune președintele Corneliu Ștefan, care urmărește atent investiția, se va circula în cele mai bune condiții spre această zonă a județului cu profunde semnificații istorice.

De asemenea, se toarnă covor asfaltic pe DJ 710, sectorul Bezdead-Pucioasa.

Vezi aici programul complet al lucrărilor de infrastructură rutieră pe care le execută CJ Dâmbovița săptămâna aceasta!

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT