Connect with us

ANUNŢURI

Compania de Apă Târgoviște-Dâmbovița, anunț solicitare aviz gospodărire a apelor foraj Dragodana

Publicat

pe

COMPANIA DE APĂ TÂRGOVIȘTE DAMBOVITA S.A. solicită de la Administrația Bazinală de Apă Argeș-Vedea, Aviz de gospodarire a apelor pentru DOCUMENTATIE TEHNICĂ PENTRU FUNDAMENTAREA SOLICITARII AVIZULUI DE GOSPODARIRE A APELOR PRIVIND „EXECUTIE FORAJ DE ALIMENTARE CU APĂ DRAGODANA, județul DAMBOVITA. Această solicitare de aviz este conformă cu prevederile Legii apelor 107/1996, cu modificările și completările ulterioare.

Persoanele care doresc să obțină informații suplimentare cu privire la solicitarea avizului de gospodărire a apelor pot contacta solicitantul la adresa: municipiul Târgoviște, județul Dâmbovița, str. IC Brătianu, nr.50 sau la tel. 0245/614403, fax 0245/611774.

Persoanele care doresc să transmită observații, sugestii și recomandări se pot adresa la adresa menționată după data apariției anuntului în ziar, în termen de 7 zile.

ACTUALITATE

Penitenciarul Găești face angajări din sursă externă

Publicat

pe

de

FOTO ARHIVĂ

Penitenciarul Găești a scos la concurs, din sursă externă, în vederea încadrării ca polițist de penitenciare, 14 posturi de agent operativ (bărbați) în cadrul sectorului Operativ.

Condițiile necesar a fi îndeplinite de către candidați, probele de concurs, tematica și bibliografia aferente, pot fi consultate accesând link-ul http://anp.gov.ro/blog/concurs-de-ocupare-a-570-posturi-de-agent-operativ-din-unitatile-penitenciare/

Dosarele complete se depun la sediul Penitenciarului Găești, până la data de 04.10.2021, inclusiv.

Informații suplimentare se pot obține, de asemenea, de la structura de resurse umane: tel. 0245710254 int. 110.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Concurs pentru ocuparea unor posturi de grefier, inclusiv în județul Dâmbovița

Publicat

pe

de

FOTO ARHIVĂ

Curtea de Apel Ploieşti organizează, în perioada 28-30 octombrie 2021, concurs pentru ocuparea a 14 posturi vacante de grefier, 5 dintre acestea fiind alocate judecătoriilor din circumscripţia Tribunalului Dâmboviţa, respectiv: Judecătoria Găeşti (3 posturi), Judecătoria Răcari (1 post) şi Judecătoria Pucioasa (1 post) – se precizează într-un comunicat remis de Tribunalul Dâmbovița.

Persoanele interesate pot găsi informaţii detaliate privind concursul (anunţul, tematica, bibliografia) pe pagina de internet a Curţii de Apel Ploieşti din cadrul portalului instanţelor de judecată portal.just.ro, rubrica Concursuri, link: http://portal.just.ro/42/SitePages/concursuri.aspx, precum şi pe site-ul Curţii de Apel Ploieşti caploiesti.ro, rubrica Concursuri, link: https://www.caploiesti.ro/concursuri.php .

Anunţul privind concursul organizat de Curtea de Apel Ploieşti a fost publicat şi pe pagina de internet a Tribunalului Dâmboviţa din cadrul portalului instanţelor de judecată portal.just.ro, rubrica Informaţii de interes public, link: http://portal.just.ro/120/SitePages/informatii.aspx?id_inst=120#informatii .

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT