Connect with us

ACTUALITATE

Cinste lor! Jandarmii din Dâmbovița strâng bani pentru familia Ungureanu din Vulcana Băi

Publicat

pe

Cadrele Inspectoratului Județean de Jandarmi Dâmbovița au făcut un gest care merită toată aprecierea, mai ales că nu este prima dată când procedează în acest mod. Militarii aflați sub comanda colonelului Viorel Matei au declanșat o campanie de sprijinire a familiei Ungureanu, din Vulcana Băi, despre care incomod-media.ro a scris luna trecută.

În afară de faptul că și-au propus să doneze diferite bunuri acestor oameni înghesuiți de sărăcie, jandarmii vor aduna și bani într-un cont bancar, astfel încât soții Ungureanu să poată să-și ridice o căsuță a lor, la care visează de un amar de ani.

Militarii jandarmi din Dâmboviţa au mers la Vulcana Băi și i-au luat pe Alina și Cătălin la Târgoviște, în vederea deschiderii contului bancar în care să poată fi virate donațiile în bani.

Conducerea Inspectoratului de Jandarmi face apel și la colegii din alte instituții ale statului, să se alăture acestui demers umanitar menit să aducă o rază de lumină și speranță în viața a patru copii minori și a părinților lor, Alina și Cătălin.

Cont pentru donații: RO28BTRLRONCRT0612620501, deschis pe numele Ungureanu Victor Cătălin

 

 

VIDEO

ACTUALITATE

Fiul primarului PNL de la Jegălia a fost numit șef al Gărzii Naționale de Mediu

Publicat

pe

Premierul Florin Cîțu l-a numit șef al Gărzii de Mediu pe Alexandru Lucian Vasile, președintele Organizației de Tineret a PNL Călărași, după ce l-a demis pe Octavian Berceanu, de la USRPLUS.

Alexandru Vasile este fiul primarului comunei Jegălia și a lucrat la firma înființată de tatăl său până în februarie 2020, când a primit funcția de vicepreședinte al Agenției Naționale pentru Arii Naturale Protejate.

Apoi, în martie 2021, a fost numit comisar general adjunct la Garda de Mediu, instituție pe care a ajuns acum să o conducă. Tânărul liberal a absolvit în 2012 Facultatea de Silvicultură din cadrul Universității Transilvania.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Program furnizare apă potabilă în comuna Bezdead, 20-23 septembrie 2021

Publicat

pe

de

FOTO ARHIVĂ

În vederea refacerii stocului din bazine, furnizarea apei în comuna Bezdead se face după următorul program:

– în zilele de 20, 22.09.2021- între orele 12:00-21:00, se furnizează apa pe tronsonul cuprins între sat Magura și Primărie;
– în zilele de 21, 23.09.2021 – între orele 12:00-21:00, se furnizează apa pe tronsonul cuprins între Primărie și sat Costisata.

„Se recomandă ca la reluarea furnizării apei în zona de aprovizionare afectată și emiterea rezultatelor monitorizării calității apei potabile, să nu se folosească apa pentru consumul uman, decât după limpezirea și fierberea apei timp de 10 minute.

Rezultatele analizelor de laborator vor fi afișate pe site-ul Companiei de Apă Targoviște Dâmbovița, la adresa: catd.ro/index.php/comunicare/opriri-apa/arhiva-opriri-apa”, se precizează într-un comunicat remis de Compania de Apă Târgoviște-Dâmbovița.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT