Connect with us

ADMINISTRAŢIE

Cadastru general gratuit în toate satele comunei Răzvad. Detalii aici!

Publicat

pe

În comuna Răzvad, județul Dâmbovița, a demarat procedura de efectuare a cadastrului general al proprietăților, cu fonduri europene nerambursabile printr-un program al ANCPI.

„Am luat deja contact cu firma care se va ocupa de această lucrare. Vom ajunge pe fiecare stradă, la fiecare gospodărie, însă, pentru început, vom avea întâlniri cu cetățenii, pentru fiecare sat în parte. Sunt invitați să vină cei care nu au o lucrare de cadastru pentru gospodăria lor, cei care nu au actele finalizate”, ne-a precizat primarul Emanuel Spătaru.

Program întâlniri:

  • Luni – 23 august, ora 10:00 – Sală de sport de lângă Primărie pentru locuitorii din satul Răzvad
  • Luni – 23 august, ora 11:00 – Școala Valea Voievozilor pentru cetățenii din Valea Voievozilor
  • Data întâlnirii din satul Gorgota nu a fost încă stabilită, dar urmează să fie anunțată în timp util.

„Vom începe dintr-un colț al comunei și ne vom deplasa până la ultima casă. Am hotărât să începem din zona Răzvad de Jos, cu strada Ploiești și strada Luncă, și vom continua către centru, către Răzvad de Sus, Valea Voievozilor și Gorgota. Avem termen 1 an de zile să finalizăm această cadastrare generală.

Va fi o muncă laborioasă, însă sunt foarte optimist că vom reuși să finalizăm și acest proiect. Este foarte important că în acest demers să dăm dovadă de bună înțelegere și să căutăm să rezolvăm eventualele probleme, nu să le transformăm într-un litigiu”, explică edilul Emanuel Spătaru.

Atenție! Cetățenii nu trebuie să se prezinte la Primărie cu actele de proprietate! Acestea vor fi pregătite de angajații administrației publice locale și, acolo unde lucrurile sunt neclare, vor fi transmise notificări prin care cei în cauză vor fi convocați la sediul Primăriei pentru rezolvarea situației apărute.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADMINISTRAŢIE

Noul parc din orașul Titu a prins contur. Punctul forte: amfiteatrul

Publicat

pe

În această perioadă, se derulează în orașul Titu, din județul Dâmbovița, ample lucrări de extindere a spațiilor verzi, mai precis un parc. Proiectul, în valoare de peste 7,8 milioane de lei, este implementat cu fonduri nerambursabile, europene și guvernamentale.

Investiția vizează o suprafață de 30.235 mp și cuprinde: gradene, gazon, arbori și arbuști, flori, pergole, plante agățătoare, garduri vii, mobilier urban, alei, sisteme de iluminat public, parcare și instalații de irigare.

Principala atracție a parcului va fi amfiteatrul a cărui scenă este proiectată pentru a găzdui spectacole și diverse activități formale și informale pe timp de vară, iar în timpul iernii va fi transformată în patinoar în aer liber.

De asemenea, va fi construită o fântână arteziană cu jeturi care tâșnesc direct din pavaj și vor fi montate jardiniere cu locuri de ședere ce vor fi plantate cu exemplare de arbore de mătase, ale cărui flori alb-rozalii vor asigura un decor de lungă durată pe timpul verii.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Sursa foto: Gazeta de Titu

Citește în continuare

ADMINISTRAŢIE

Anunț convocare ședință Consiliul Local Voinești în data de 18 august 2022

Publicat

pe

de

Se convoacă, în ședință ordinară, Consiliul Local Voinești, pe data de 18.08.2022, ora 16:00, la sediul acestuia, cu următoarea ordine de zi:

1. Proiect de hotărâre privind aprobarea Acordurilor de colaborare încheiate între A.J.V.P.S. Dâmbovița – gestionar Fond Cinegetic și Consiliul Local Voinești, cu privire la fondul cinegetic aflat pe proprietatea UAT Voinești;
2. Proiect de hotărâre privind aprobarea suspendării activității școlare, pentru anul 2022 – 2023, în unitățile de învățământ: Școala Gimnazială Gemenea Brătulești, str. Principală nr. 356, Școala Primară Izvoarele, Școala Gimnazială Suduleni;
3. Proiect de hotărâre privind însușirea Raportului de evaluare întocmit de expert evaluator ec. Balan Cristina Iuliana, pentru proprietățile imobiliare teren aferent Bloc 1 și teren situat între Blocul 1 și blocul 2 domeniu privat al UAT Voinești;
4. Proiect de hotărâre privind aprobarea vânzării unor imobile – cota parte teren aferent Bloc 1 și teren situat între Blocul 1 și blocul 2 domeniu privat al UAT Voinești;
5. Proiect de hotărâre privind aprobarea modificărilor taxei de habitat cu destinație specială de salubrizare pentru solicitările depuse la Primăria Voinești, conform anexei emise de ADI Management integrat al deșeurilor în județul Dâmbovița cu nr. 15690 / 26.07.2022, pentru luna august 2022;
6. Diverse

PRIMAR,
SANDU GABRIEL

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT