Connect with us

Dâmboviţa

Comunicat: Inspectoratul Școlar Județean Dâmbovița și-a mutat sediul în cel al PNL?

Publicat

pe

PSD Dâmbovița va sesiza Ministerul Educației, dar și organele abilitate, pentru a cerceta abuzurile făcute de inspectorul școlar general al Inspectoratului Școlar Județean Dâmbovița.

Mai mulți directori de instituții de învățământ din județul Dâmbovița au fost schimbați, în ultima perioadă, din funcții doar pentru că nu au nimic în comun cu PNL.

Potrivit recomandărilor venite de la minister, până la organizarea concursurilor pentru ocuparea posturilor de directori, aceștia vor rămâne pe post în baza principiului continuității.

Niciunul dintre directorii schimbați astăzi nu a fost chemat pentru a semna pentru continuitate la conducerea școlii.

Pot fi și excepții! Dacă sunt constatate disfuncționalități în activitatea managerială sau în urma controalelor tematice, iar conducătorul instituției de învățământ nu obține un rezultat pozitiv, atunci acesta trebuie schimbat.

Toți directorii schimbați astăzi au trecut cu brio peste controalele tematice și nici nu au avut disfuncționalități în activitatea managerială.

Încă de anul trecut, PSD Dâmbovița a avertizat că învăţământul dâmbovițean a încăput pe mâna unor oameni al căror singur merit este că răspund ordinelor politice. Sute de copii din județul Dâmbovița nu au avut internet și tablete pentru orele on-line, dar inspectorul școlar general a stat liniștit. Știa că va rămâne pe post! Doar servește PNL!

Inspectorul școlar general trebuie să-și dea demisia de urgență pentru că, din postul pe care îl ocupă, trebuie să decidă ceea ce este mai bine în interesul elevilor și al părinților.

PSD Dâmbovița

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Balastiera Nedelea, anunţ public privind depunerea solicitării de emitere a acordului de mediu

Publicat

pe

de

Balastiera Nedelea, cu sediul în comuna Potlogi, sat Românești, anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul ”Realizare lacuri de agrement cu exploatarea agregatelor minerale”, propus a fi amplasat în comuna Potlogi, sat Românești, județul Dâmbovița.

Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului – Agenția pentru Protecția Mediului (APM) Dâmbovița, din str. Calea Ialomitei, nr. 1, județul Dâmbovița, şi la sediul Primăriei Potlogi, în zilele de luni – vineri, între orele 08:00 – 16:00.

Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului – Agenția pentru Protecția Mediului (APM) Dâmbovița, din str. Calea Ialomiței, nr. 1, județul Dâmbovița.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

Dâmboviţa

Autoturism, răsturnat la Mija. Un copil a fost transportat la spital

Publicat

pe

Un copil de 7 ani a fost rănit în urma unui accident de circulație petrecut pe DN72, Târgoviște-Ploiești, în zona localității Mija, comuna IL Caragiale.

Din primele cercetări, se pare că un autoturism condus de un bărbat de 50 de ani a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat într-o râpă.

Micuțul a fost transportat la spital pentru efectuarea unor investigații suplimentare. De asemenea, au fost răniți și doi adulți.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT