Connect with us

Dâmboviţa

Adrian Țuțuianu: Este dramatic că România nu are acum niciun obiectiv de țară!

Publicat

pe

Prim-vicepreședintele PRO România Adrian Țuțuianu a declarat, la un post local de televiziune că românii care ar putea să schimbe lucrurile pe scena politică din țara noastră aleg să stea deoparte. Spune Țuțuianu că argumentele acestora sunt fie de tipul „nu mă bag eu în troaca asta, să mă înjure toată lumea, să mă comenteze”, fie de genul „oricum nu reușim să rezolvăm nimic”.

Citește și: Putem construi un partid de 7-8-10% în 2024

„Cred că România este astăzi poate în cea mai dificilă etapă din ultimii 30 de ani, pentru că, anterior, cu toate necazurile, aveam câteva obiective. A fost obiectivul de trecere de la economia de stat, centralizată, la economia de piață. Apoi, a fost obiectivul aderării la Uniunea Europeană și aderării la NATO. Am avut niște etape. Am fost preocupați de ideea de a absorbi bani europeni.

Acum nu avem niciun obiectiv de țară. Adrian Năstase scria că singurul obiectiv de țară este distracția, ceea ce este dramatic. Și dacă ne uităm la presă, vedem că se discută de caniculă, de COVID și de 300.000 de români care merg de vineri până duminică la mare, supraaglomerează plajele, se duc și urinează în apă și apoi se duc și mănâncă hamsii cu mămăligă… sau dorm în mașină”, a declarat Adrian Țuțuianu – liderul PRO România Dâmboviţa și prim-vicepreședinte al partidului la nivel național.

Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Concursul pentru șefia IPJ Dâmbovița, câștigat de comisarul șef Adrian Antofie, a fost invalidat

Publicat

pe

Inspectoratul General al Poliției Române a decis, astăzi – 6 decembrie 2023, să invalideze concursul pentru ocuparea funcției de inspector șef al IPJ Dâmbovița, organizat în data de 20 noiembrie 2023 și câștigat de comisarul șef Adrian Claudiu Antofie – în prezent comandant al Poliției Municipiului Târgoviște.

„În conformitate cu prevederile art. 51(4) alin. (1) lit. a) din Anexa 3 la O.m.a.i. nr. 140/2016 privind activitatea de management resurse umane în unitățile de poliție ale M.A.I., cu modificările și completările ulterioare,

Cu data prezentului anunţ, se invalidează concursul organizat pentru ocuparea postului vacant de şef al inspectoratului de politie judeţean I la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Dâmboviţa”, este anunțul publicat pe site-ul IGPR în această seară.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

Dâmboviţa

Doi răniți într-un accident rutier pe DN 72A, în Voinești

Publicat

pe

Accident rutier, astăzi – 6 decembrie 2023, pe DN 72A, în comuna Voinești. Un bărbat de 48 de ani a pierdut controlul asupra volanului și s-a răsturnat cu mașina în afara carosabilului.

Potrivit IPJ Dâmbovița, șoferul și o pasageră în vârstă de 37 de ani au fost transportați la spital cu diferite traumatisme. Polițiștii urmează să stabilească toate împrejurările în care s-a produs acest accident.

La fața locului au acționat pompierii din Voinești și două echipaje de la Serviciul Județean de Ambulanță Dâmboviţa.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite