Connect with us

Argeș

GPS-ul, bată-l vina! I-a împotmolit în noroi!

Publicat

pe

Patru băieți, străini de România, au rămas împotmoliți cu mașina, în această după-amiază, pe un drum din comuna Arefu, județul Argeș, imediat ce s-a pornit ploaia.

În sprijinul lor au intervenit pompierii, care însă nu au putut ajunge cu autospeciala la locul indicat, fiind nevoiți să se deplaseze aproximativ 6 km pe jos.

Din ceea ce au putut afla de la băieți, care nu vorbesc nici engleza, nici româna, ci doar limba maghiară, se pare că au nimerit pe traseul respectiv urmând indicațiile GPS-lui.

Reprezentanții ISU Argeș acționează și la această oră pentru scoaterea mașinii, cu ajutorul unui tractor pus la dispoziție de autoritățile locale. Misiunea este una dificilă, întrucât sunt multe porțiuni foarte periculoase, în care există risc mare de alunecare din cauza noroiului.

Update: Mașina cu cei patru tineri a fost adusă la drumul asfaltat în jurul orei 21:00, fără a suferi avarieri. Tractorul cu care s-a intervenit este al unui localnic care a venit în sprijinul pompierilor împreună cu șeful SVSU din Arefu. Drumul pe care mergeau cetățenii maghiari, ghidați de GPS, face legătura între Arefu și Sălătrucu. Au observat că nu mai pot înainta pe acel traseu și s-au abătut puțin pe un alt drum până au rămas blocați.

Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Argeș

Patru tineri au plonjat cu mașina în albia unui râu, în Câmpulung

Publicat

pe

Accident rutier, în această seară, în zona Apă Sărată din municipiul Câmpulung, județul Argeș. Un autoturism în care se aflau patru tineri a plonjat de pe un pod în albia râului Târgului – ne informează ISU Argeș. Trei persoane, două de sex feminin și una de sex masculin, au fost transportate la spital de echipajele SMURD și SAJ.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

Argeș

Patru autovehicule cuprinse de foc în Cotmeana, județul Argeș

Publicat

pe

O autoutilitară, un autocamion, un autoturism și o remorcă au fost afectate de un incendiu izbucnit, astăzi – 7 decembrie 2023, în localitatea Cotmeana, județul Argeș. De asemenea, a ars un container de aproximativ 10 mp, precum și o bună parte dintr-un al doilea container.

O persoană a suferit arsuri și a fost transportată la spital de către un echipaj de la Serviciul Județean de Ambulanță.

Potrivit ISU Argeș, în autoutilitară se aflau 12 butoaie din metal, în unele dintre acestea fiind găsite lichide combustibile. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost de natură electrică.

La fața locului s-a acționat cu patru autospeciale pentru stingerea incendiilor, o autospecială de cercetare și decontaminare chimică, biologică, radiologică și nucleară, o ambulanță SMURD de terapie intensivă mobilă și una de la SAJ.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite