Connect with us

Dâmboviţa

Tren încărcat cu cărbune a deraiat la Nucet

Publicat

pe

În acestă seară, un tren de marfă compus din șase vagoane încărcate cu cărbune aparținând societății Unicom a deraiat în zona trecerii la nivel cu barieră de la Nucet, județul Dâmbovița. Garnitura se deplasa din direcția București având destinația Pucioasa.

Din fericire, vagoanele doar au ieșit de pe șine. Nu au fost înregistrate victime în urma acestui eveniment. Un lucrător de la Serviciul Rutier al IPJ Dâmbovița s-a deplasat la fața locului pentru a-l testa cu alcoolotestul pe mecanicul locomotivei. A fost declanșată o anchetă pentru a fi elucidate cauzele care au condus la producerea acestui accident.

Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Concursul pentru șefia IPJ Dâmbovița, câștigat de comisarul șef Adrian Antofie, a fost invalidat

Publicat

pe

Inspectoratul General al Poliției Române a decis, astăzi – 6 decembrie 2023, să invalideze concursul pentru ocuparea funcției de inspector șef al IPJ Dâmbovița, organizat în data de 20 noiembrie 2023 și câștigat de comisarul șef Adrian Claudiu Antofie – în prezent comandant al Poliției Municipiului Târgoviște.

„În conformitate cu prevederile art. 514 alin. (1) lit. a) din Anexa 3 la O.m.a.i. nr. 140/2016 privind activitatea de management resurse umane în unitățile de poliție ale M.A.I., cu modificările și completările ulterioare,

Cu data prezentului anunţ, se invalidează concursul organizat pentru ocuparea postului vacant de şef al inspectoratului de politie judeţean I la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Dâmboviţa”, este anunțul publicat pe site-ul IGPR în această seară.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

Dâmboviţa

Doi răniți într-un accident rutier pe DN 72A, în Voinești

Publicat

pe

Accident rutier, astăzi – 6 decembrie 2023, pe DN 72A, în comuna Voinești. Un bărbat de 48 de ani a pierdut controlul asupra volanului și s-a răsturnat cu mașina în afara carosabilului.

Potrivit IPJ Dâmbovița, șoferul și o pasageră în vârstă de 37 de ani au fost transportați la spital cu diferite traumatisme. Polițiștii urmează să stabilească toate împrejurările în care s-a produs acest accident.

La fața locului au acționat pompierii din Voinești și două echipaje de la Serviciul Județean de Ambulanță Dâmboviţa.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite