Connect with us

ADMINISTRAŢIE

Tergiversarea lucrării Bâldana-Târgoviște nu face bine nimănui!

Publicat

pe

Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, salută faptul că, în sfârșit, a fost lansată, pe bune, licitația pentru modernizarea DN 71, deocamdată tronsonul Târgoviște-Sinaia. În același timp, atrage atenția că tergiversarea lucrărilor pe tronsonul Baldana-Târgoviște nu face bine nimănui. Dâmbovița au dreptul să beneficieze și ei de o infrastructură rutieră modernizată!

Corneliu Ștefan este unul dintre demnitarii dâmbovițeni care au susținut cu tărie modernizarea DN71, Bâldana-Târgoviște-Sinaia, inițiind demersuri pe lângă factorii guvernamentali. A adresat numeroase interpelări în Parlamentul României, prin care a atras atenția ministeriabililor, indiferent de culoarea lor politică, asupra necesității reabilitării acestui drum de importanță vitală pentru economia și viața socială a județului Dâmbovița.

Anul trecut, după preluarea mandatului de președinte al Consiliului Județean Dâmbovița, a lansat ideea construirii unui drum expres Târgoviște-București, care să preia, în paralel cu DN71, traficul aglomerat care este deja o realitate în această parte a țării.

„Mă bucură când ideile mele sunt preluate, indiferent care este acea persoană sau din ce partid face parte. Încă de anul trecut, înainte de venirea mea la președinția Consiliului Judeţean Dâmbovița, solicitasem realizarea unui drum nou, astfel încât valorile de trafic din interiorul localităților dâmbovițene să fie diminuate, iar distanța dintre Târgoviște și București să fie parcursă cât mai rapid și în siguranță.

În ultimul an, în cadrul fiecărei întâlniri avute cu reprezentanții Ministerului Transporturilor și ai Companiei Naționale de Administrare a Infrastucturii Rutiere, și nu au fost puține, am susținut necesitatea realizării unui drum nou, atât de important pentru dezvoltarea județului nostru, precum și reluarea licitațiilor pentru modernizarea arterei Târgoviște-Sinaia.

Pe de altă parte, le reamintesc celor care conduc transporturile că nu renunț nici la modernizarea sectorului de drum Bâldana-Târgoviște. Toate proiectele viitoare, inclusiv drumul expres Târgoviște-București, sunt complementare drumului Bâldana-Târgoviște. Dâmbovițenii au tot dreptul să beneficieze de o infrastructură rutieră modernizată, astfel că tergiversarea lucrării Bâldana-Târgoviște nu face bine nimănui”, spune Corneliu Ștefan – președintele Consiliului Județean Dâmbovița.

ADMINISTRAŢIE

Primăria Pucioasa, finanțare nerambursabilă pentru activități nonprofit de interes local

Publicat

pe

Primăria Pucioasa finanțează cu câte 25.000 de lei două asociații sportive din oraș, în vederea implementării unor proiecte nonprofit de interes local în domeniul baschet și karate. De altfel, acestea au fost singurele cereri depuse în termenul stabilit în acest sens.

Citește în continuare

ADMINISTRAŢIE

CJ Dâmbovița execută lucrări complexe pe drumul care urcă la Mănăstirea Dealu

Publicat

pe

Consiliul Județean Dâmbovița execută, în această perioadă, prin societatea proprie, lucrări de reparații pe drumul care urcă la Mănăstirea Dealu – DJ 718A

La final – spune președintele Corneliu Ștefan, care urmărește atent investiția, se va circula în cele mai bune condiții spre această zonă a județului cu profunde semnificații istorice.

De asemenea, se toarnă covor asfaltic pe DJ 710, sectorul Bezdead-Pucioasa.

Vezi aici programul complet al lucrărilor de infrastructură rutieră pe care le execută CJ Dâmbovița săptămâna aceasta!

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT