Connect with us

ACTUALITATE

Târgoviștenii se pot bucura din nou de Parcul Mitropoliei. FOTO

Publicat

pe

Astăzi – 8 septembrie 2021, de ziua municipiului Târgoviște, a fost redat locuitorilor orașului Parcul Mitropoliei, după ce a fost supus unor ample lucrări de modernizare. În cadrul proiectului, spune primarul Daniel Cristian Stan, au fost schimbate pavimentele, iluminatul public, băncile, locul de joacă, s-au gazonat spatiile verzi și s-a construit un teren de minifotbal.

„Singurele lucrări pe care le avem de finalizat vizează o parte a ruinelor – Paraclisul este deja finalizat, pentru că există un singur producător de cărămidă de restaurare în România și nu am reușit să obținem materialul mai devreme, dar redeschiderea parcului s-a putut face, pentru că zona aceea la care încă se lucrează este o zonă izolată.

Cred că este un loc foarte frumos, un loc cu foarte multă verdeață și cred că lucrul acesta este important. Sper să și păstrăm ceea ce avem. Depinde foarte mult de noi ca ceea ce am realizat să arate așa și peste un an, și peste doi, și peste cinci ani.

Mă bucur că reușim să redăm centrul municipiului Târgoviște strălucirea de altădată, în contextul în care, în ultimii ani, au fost investiții serioase pe această zonă. Să ne aducem aminte că am început cu Piața Mihai Viteazul, în urmă cu aproximativ patru ani, am continuat cu Piața Tricolorulu, cu Piața Revoluției și acum Parcul Mitropoliei și reprezintă numai prima parte a demersului investițional pe care îl realizăm pentru a face din municipiul Târgoviște un oraș modern.

Spun asta în contextul în care trauma stradală din zona centrală a municipiului Târgoviște va intră în reabilitare și modernizare. Bulevardul Mircea cel Bătrân, spre exemplu, urmează să intre în reabilitate în cadrul proiectului de modernizare a transportului public în municipiul Târgoviște, pentru că este culoar de transport public.

De asemenea, Bulevardul Regele Carol va intra în reabilitare și am depus la acest moment, dar vom vedea, pe Compania Națională de Investiții, poate vor reuși, pe programul Anghel Saligny, și Bulevardul Libertății, Bulevardul Independenței și Calea Domnească și am cam finalizat ceea ce înseamnă lucrări importante pe aceste artere rutiere foarte foarte circulate din Municipiul Târgoviște, a declarat primarul Daniel Cristian Stan.

ACTUALITATE

Fiul primarului PNL de la Jegălia a fost numit șef al Gărzii Naționale de Mediu

Publicat

pe

Premierul Florin Cîțu l-a numit șef al Gărzii de Mediu pe Alexandru Lucian Vasile, președintele Organizației de Tineret a PNL Călărași, după ce l-a demis pe Octavian Berceanu, de la USRPLUS.

Alexandru Vasile este fiul primarului comunei Jegălia și a lucrat la firma înființată de tatăl său până în februarie 2020, când a primit funcția de vicepreședinte al Agenției Naționale pentru Arii Naturale Protejate.

Apoi, în martie 2021, a fost numit comisar general adjunct la Garda de Mediu, instituție pe care a ajuns acum să o conducă. Tânărul liberal a absolvit în 2012 Facultatea de Silvicultură din cadrul Universității Transilvania.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Program furnizare apă potabilă în comuna Bezdead, 20-23 septembrie 2021

Publicat

pe

de

FOTO ARHIVĂ

În vederea refacerii stocului din bazine, furnizarea apei în comuna Bezdead se face după următorul program:

– în zilele de 20, 22.09.2021- între orele 12:00-21:00, se furnizează apa pe tronsonul cuprins între sat Magura și Primărie;
– în zilele de 21, 23.09.2021 – între orele 12:00-21:00, se furnizează apa pe tronsonul cuprins între Primărie și sat Costisata.

„Se recomandă ca la reluarea furnizării apei în zona de aprovizionare afectată și emiterea rezultatelor monitorizării calității apei potabile, să nu se folosească apa pentru consumul uman, decât după limpezirea și fierberea apei timp de 10 minute.

Rezultatele analizelor de laborator vor fi afișate pe site-ul Companiei de Apă Targoviște Dâmbovița, la adresa: catd.ro/index.php/comunicare/opriri-apa/arhiva-opriri-apa”, se precizează într-un comunicat remis de Compania de Apă Târgoviște-Dâmbovița.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT