Connect with us

ACTUALITATE

Parcul Industrial Moreni, donație pentru Școala Schela Mare-Moreni

Publicat

pe

Parcul Industrial Moreni a achiziționat și a donat, la inițiativa directorului Gabriel Purcaru, routere și o imprimantă multifuncțională Școlii Gimnaziale Nr. 2 Schela Mare-Moreni. Astfel de echipamente sunt indispensabile unei unități de învățământ din ziua de astăzi.

În semn de apreciere pentru acest gest, directorul Gabriel Purcaru a fost invitat să participe, astăzi – 13 septembrie, la deschiderea anului școlar 2021-2022.


„Începerea anului școlar transmite, de fiecare dată, sentimente și trăiri aparte, atât pentru copii și părinți, dar și pentru cadrele didactice. Le mulțumesc tuturor pentru efortul major depus în această perioadă foarte dificilă din punct de vedere sanitar.

Le transmit copiilor, cadrelor didactice și părinților succes și multă sănătate, iar la finalul anului școlar rezultatele la învățătură să fie pe măsura așteptărilor tuturor!”, a spus Gabriel Purcaru – directorul Parcului Industrial Moreni.

ACTUALITATE

Fiul primarului PNL de la Jegălia a fost numit șef al Gărzii Naționale de Mediu

Publicat

pe

Premierul Florin Cîțu l-a numit șef al Gărzii de Mediu pe Alexandru Lucian Vasile, președintele Organizației de Tineret a PNL Călărași, după ce l-a demis pe Octavian Berceanu, de la USRPLUS.

Alexandru Vasile este fiul primarului comunei Jegălia și a lucrat la firma înființată de tatăl său până în februarie 2020, când a primit funcția de vicepreședinte al Agenției Naționale pentru Arii Naturale Protejate.

Apoi, în martie 2021, a fost numit comisar general adjunct la Garda de Mediu, instituție pe care a ajuns acum să o conducă. Tânărul liberal a absolvit în 2012 Facultatea de Silvicultură din cadrul Universității Transilvania.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Program furnizare apă potabilă în comuna Bezdead, 20-23 septembrie 2021

Publicat

pe

de

FOTO ARHIVĂ

În vederea refacerii stocului din bazine, furnizarea apei în comuna Bezdead se face după următorul program:

– în zilele de 20, 22.09.2021- între orele 12:00-21:00, se furnizează apa pe tronsonul cuprins între sat Magura și Primărie;
– în zilele de 21, 23.09.2021 – între orele 12:00-21:00, se furnizează apa pe tronsonul cuprins între Primărie și sat Costisata.

„Se recomandă ca la reluarea furnizării apei în zona de aprovizionare afectată și emiterea rezultatelor monitorizării calității apei potabile, să nu se folosească apa pentru consumul uman, decât după limpezirea și fierberea apei timp de 10 minute.

Rezultatele analizelor de laborator vor fi afișate pe site-ul Companiei de Apă Targoviște Dâmbovița, la adresa: catd.ro/index.php/comunicare/opriri-apa/arhiva-opriri-apa”, se precizează într-un comunicat remis de Compania de Apă Târgoviște-Dâmbovița.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT