Connect with us

ACTUALITATE

Simulare: Cum se calculează marja de câștig la păcănele

Publicat

pe

Sloturile sunt cele mai populare jocuri din cazinourile online, reprezentând aproximativ 90% din oferta acestora. Evident, dacă nu exista cerere, nu era nici o asemenea ofertă.

„Păcănelele online” sunt preferate pentru că întrețin distracția într-un mod foarte simplu: jucătorul nu trebuie să pună la cale strategii sau să se gândească pe ce selecții să parieze. Pur și simplu, dă un click de mouse sau atinge ecranul telefonului, în dreptul butonului de rotire.

Inima bate mai tare când rolele încep să se miște pe ecran, apoi se stabilizează pe ecran în ordine, de la stânga la dreapta. Sloturile cu volatilitate scăzută acordă câștiguri mai dese, care îți permit să joci un timp îndelungat chiar și cu un buget mai mic. Șansele de câștig sunt direct proporționale cu Payout-ul jocului, care mai este denumit și rată de câștig sau marjă de câștig.

Noțiunea de Payout este deseori interpretată greșit de unii jucători. În cazul în care acesta este de 97%, să spunem, cineva poate avea impresia că la 100 de lei băgați este obligatoriu să ia 97 înapoi. De fapt, rata de câștig se referă la procentul de bani care se întoarce la jucători la un rulaj de 1x.

Sloturile online cu volatilitate scăzută și rată de câștig ridicată plătesc des, dar acordă sume mici, suficient cât să îl țină pe jucător „în viață”. Astfel, acesta își rulează bugetul de mai multe ori.

Rulajul scade fondul de câștig

Pentru a vedea cum se calculează real marja de câștig la păcănele, putem face o simulare pe un slot pentru care un cazinou online oferă free spin fără depunere: popularul Shining Crown.

Acest joc are volatilitate scăzută și un Payout de 96%. Să spunem că 1.000 de jucători mizează fiecare câte 20 de lei. La un rulaj de 1x, miza totală este de 20.000 de lei, iar suma întoarsă sub formă de câștiguri este de 19.200 de lei.

Dacă fiecare jucător rulează bugetul inițial de zece ori, atunci miza totală este de 200.000 de lei, dar fondul de câștiguri nu este de 192.000 de lei. Payout-ul la un rulaj de 10x se calculează ridicând 0,96 la puterea a 10-a și înmulțind cu miza totală inițială, adică cu 20.000. Suma este de 13.296 de lei.

Această marjă de câștig se balansează într-un ciclu de câteva milioane de rotiri, desfășurat pe mai multe săptămâni. De aceea, sunt false miturile cum că un slot care a dat un câștig mare nu va mai plăti și alte câștiguri la următoarele rotiri sau, dimpotrivă, cum că un slot la care nu s-a mai câștigat de multe rotiri ar trebui să ofere în curând jackpot-ul.

Există o diferență esențială între păcănelele din agențiile terestre și sloturile din ofertele cazinourilor online, în sensul că păcănelele de pe Internet au o rată de câștig mai mare (94-98% față de 80-90%). Diferența dintre fondurile de câștig la un rulaj de 10x este foarte mare.

Marja de profit a cazinoului online este diferența dintre 100% și Rata de câștig. În cazul slotului Shining Crown, luat ca exemplu, pentru rulaj 1x, câștigul casei este de 4%. (P)

ACTUALITATE

Fiul primarului PNL de la Jegălia a fost numit șef al Gărzii Naționale de Mediu

Publicat

pe

Premierul Florin Cîțu l-a numit șef al Gărzii de Mediu pe Alexandru Lucian Vasile, președintele Organizației de Tineret a PNL Călărași, după ce l-a demis pe Octavian Berceanu, de la USRPLUS.

Alexandru Vasile este fiul primarului comunei Jegălia și a lucrat la firma înființată de tatăl său până în februarie 2020, când a primit funcția de vicepreședinte al Agenției Naționale pentru Arii Naturale Protejate.

Apoi, în martie 2021, a fost numit comisar general adjunct la Garda de Mediu, instituție pe care a ajuns acum să o conducă. Tânărul liberal a absolvit în 2012 Facultatea de Silvicultură din cadrul Universității Transilvania.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Program furnizare apă potabilă în comuna Bezdead, 20-23 septembrie 2021

Publicat

pe

de

FOTO ARHIVĂ

În vederea refacerii stocului din bazine, furnizarea apei în comuna Bezdead se face după următorul program:

– în zilele de 20, 22.09.2021- între orele 12:00-21:00, se furnizează apa pe tronsonul cuprins între sat Magura și Primărie;
– în zilele de 21, 23.09.2021 – între orele 12:00-21:00, se furnizează apa pe tronsonul cuprins între Primărie și sat Costisata.

„Se recomandă ca la reluarea furnizării apei în zona de aprovizionare afectată și emiterea rezultatelor monitorizării calității apei potabile, să nu se folosească apa pentru consumul uman, decât după limpezirea și fierberea apei timp de 10 minute.

Rezultatele analizelor de laborator vor fi afișate pe site-ul Companiei de Apă Targoviște Dâmbovița, la adresa: catd.ro/index.php/comunicare/opriri-apa/arhiva-opriri-apa”, se precizează într-un comunicat remis de Compania de Apă Târgoviște-Dâmbovița.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT