Connect with us

ACTUALITATE

Tanti Margareta a plecat dincolo, să-și întâlnească feciorul

Publicat

pe

Singură, copleșită de o durere pe care nu putea încă să o lămurească, de boală și constrânsă de bătrânețea care, până la urmă, ne supune pe toți, s-a stins din viață tanti Margareta, mama deputatului Ion Stan, fost președinte al PSD Dâmbovița, scos din politica mare de sistemul căruia nu i-a convenit direcția în care pornise demnitarul dâmbovițen.

Tanti Margareta a suferit mult după pierderea fiului său, pe care îl iubea mai mult ca pe lumina zilei și de care era nespus de mândră. Chinul din sufletul ei era amplificat și de faptul că știa că băiatul ei, deputatul Ion Stan, își iubea cu patos și nerv țara, s-ar fi luat de piept cu oricine pentru binele acestui popor. Nu cred că a înțeles niciodată de ce a trebuit să treacă feciorul său printr-un asemenea coșmar care i-a transformat existența în fire de nisip, într-o odisee a imprevizibilul impus. A răbdat în tăcere. A fost întărită de Dumnezeu să reziste.

Acum, tanti Margareta s-a dus alături de fiul ei, Nelu, cum îl alinta. Poate într-o lume mai bună. Dumnezeu să o odihnească în pace! Funeraliile vor avea loc, joi – 16 septembrie 2021, în comuna Nucet.

ACTUALITATE

Fiul primarului PNL de la Jegălia a fost numit șef al Gărzii Naționale de Mediu

Publicat

pe

Premierul Florin Cîțu l-a numit șef al Gărzii de Mediu pe Alexandru Lucian Vasile, președintele Organizației de Tineret a PNL Călărași, după ce l-a demis pe Octavian Berceanu, de la USRPLUS.

Alexandru Vasile este fiul primarului comunei Jegălia și a lucrat la firma înființată de tatăl său până în februarie 2020, când a primit funcția de vicepreședinte al Agenției Naționale pentru Arii Naturale Protejate.

Apoi, în martie 2021, a fost numit comisar general adjunct la Garda de Mediu, instituție pe care a ajuns acum să o conducă. Tânărul liberal a absolvit în 2012 Facultatea de Silvicultură din cadrul Universității Transilvania.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Program furnizare apă potabilă în comuna Bezdead, 20-23 septembrie 2021

Publicat

pe

de

FOTO ARHIVĂ

În vederea refacerii stocului din bazine, furnizarea apei în comuna Bezdead se face după următorul program:

– în zilele de 20, 22.09.2021- între orele 12:00-21:00, se furnizează apa pe tronsonul cuprins între sat Magura și Primărie;
– în zilele de 21, 23.09.2021 – între orele 12:00-21:00, se furnizează apa pe tronsonul cuprins între Primărie și sat Costisata.

„Se recomandă ca la reluarea furnizării apei în zona de aprovizionare afectată și emiterea rezultatelor monitorizării calității apei potabile, să nu se folosească apa pentru consumul uman, decât după limpezirea și fierberea apei timp de 10 minute.

Rezultatele analizelor de laborator vor fi afișate pe site-ul Companiei de Apă Targoviște Dâmbovița, la adresa: catd.ro/index.php/comunicare/opriri-apa/arhiva-opriri-apa”, se precizează într-un comunicat remis de Compania de Apă Târgoviște-Dâmbovița.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT