Connect with us

Dâmboviţa

Noi președinți la organizațiile PSD Băleni și Odobești

Publicat

pe

Liderul PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan, vrea că viitoarele bătălii electorale să găsească toate organizațiile locale ale partidului bine pregătite. Tocmai de aceea, a pornit, împreună cu ceilalți membri din conducerea filialei, respectiv președintele executiv – senatorul Titus Corlățean, cu secretarul general – Cristian Daniel Stan, cu deputații Carmen Holban, Marian Țachianu, Ionuț Vulpescu și Radu Popa și alți responsabili din punct de vedere organizatoric, acțiunea de primenire a structurilor de conducere din mai multe comune ale județului.

Au fost derulate alegeri pentru desemnarea unor alți lideri în localitățile unde PSD nu a obținut rezultate notabile, iar administrațiile locale sunt conduse de liberali.

„PSD Băleni și Odobești sunt două organizații în care, astăzi (nota redacției: duminică – 26 septembrie 2021), au avut loc alegeri pentru noile echipe de conducere. Mandatul acestora este unul singur: câștigarea alegerilor din 2024, fie că vorbim de posturile de primar din cele două comune sau de majoritatea din consiliile locale, fie că vorbim de europarlamentare, parlamentare sau prezidențiale. Reconstrucția organizaţiilor PSD Dâmboviţa, acolo unde rezultatele alegerilor de anul trecut nu au fost pe măsura așteptărilor, continuă”, a precizat președintele Corneliu Ștefan.

La Băleni a fost ales președinte al filialei locale social-democrate Marius Dobre, iar la Odobești organizația PSD va fi condusă de Ilie Radu.

Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Târgoviște: S-a dus la ceruri profesorul de muzică Fidel Cătălin. Dumnezeu să-l odihnească!

Publicat

pe

De

Cu mare întristare, ne luăm rămas-bun de la colegul și prietenul nostru, Cătălin Fidel, profesor de muzică al liceului nostru…

A fost liniște deplină astăzi în cancelarie și pe holurile liceului… Copii s-au strâns la Bibliotecă, ne-am șters lacrimile unii altora, ne-am alinat cum am putut tristețea… Beculețele vesele și colorate din brazii împodobiți au rămas în bezna…

Începând de astăzi, o chitară nu va mai cânta… După o lungă suferință, sufletul său s-a ridicat în împărăția Tatălui…

Sincere condoleanțe familiei îndurerate! Și multă putere în a depăși aceste clipe atât de grele… Odihnă veșnică și drum lin, Cătălin!

Biblioteca Liceului Ion Heliade Rădulescu Târgoviște

Cei care doresc să își ia rămas bun de la el, îl pot vizita la Capela Bisericii Sfântul Nicolae Andronesti (Str. Pârvan Popescu, Nr 11), Târgoviște, acolo unde va fi depus. Detalii referitoare la ora slujbei de înmormântare o voi comunica ulterior – a anunțat soția.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

Dâmboviţa

Luptătorii de la ASC „Rizea Wushu” Târgoviște, din nou pe podium!

Publicat

pe

Pasiunea, munca, eforturile depuse de sportivii luptători de la ASC „Rizea Wushu” din Târgoviște au fost încununate de succes. Recent, tinerii practicanți ai acestui stil de arte marțiale au participat la Campionatul Național de Kung Fu desfășurat la București, de unde s-au întors câștigători.

9 din cei 13 sportivi pregătiți de profesorul Constantin Rizea și de instructorul Angel Mihai au urcat pe podiumul acestei prestigioase competiții. Ca răsplată a eforturilor pe care le depun, au obținut cinci medalii de bronz, una de argint și trei de aur. Primii clasați au fost Rareș Ghilac, la categoria 56 kg, Ștefan Pletescu, la minus 65 de kg, și Antonio Radu, la categoria 60 kg.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite