Connect with us

Dâmboviţa

Noi președinți la organizațiile PSD Băleni și Odobești

Publicat

pe

Liderul PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan, vrea că viitoarele bătălii electorale să găsească toate organizațiile locale ale partidului bine pregătite. Tocmai de aceea, a pornit, împreună cu ceilalți membri din conducerea filialei, respectiv președintele executiv – senatorul Titus Corlățean, cu secretarul general – Cristian Daniel Stan, cu deputații Carmen Holban, Marian Țachianu, Ionuț Vulpescu și Radu Popa și alți responsabili din punct de vedere organizatoric, acțiunea de primenire a structurilor de conducere din mai multe comune ale județului.

Au fost derulate alegeri pentru desemnarea unor alți lideri în localitățile unde PSD nu a obținut rezultate notabile, iar administrațiile locale sunt conduse de liberali.

„PSD Băleni și Odobești sunt două organizații în care, astăzi (nota redacției: duminică – 26 septembrie 2021), au avut loc alegeri pentru noile echipe de conducere. Mandatul acestora este unul singur: câștigarea alegerilor din 2024, fie că vorbim de posturile de primar din cele două comune sau de majoritatea din consiliile locale, fie că vorbim de europarlamentare, parlamentare sau prezidențiale. Reconstrucția organizaţiilor PSD Dâmboviţa, acolo unde rezultatele alegerilor de anul trecut nu au fost pe măsura așteptărilor, continuă”, a precizat președintele Corneliu Ștefan.

La Băleni a fost ales președinte al filialei locale social-democrate Marius Dobre, iar la Odobești organizația PSD va fi condusă de Ilie Radu.

ACTUALITATE

Unde și când va avea loc Gala „Topul firmelor din Dâmbovița” 2021

Publicat

pe

Camera de Comerţ, Industrie și Agricultură Dâmbovița va organiza, joi – 16 decembrie 2021, cea de-a 28-a ediție a Galei „Topul firmelor din Dâmbovița”.

Evenimentul, în cadrul căruia vor fi premiați agenții economici cu rezultate deosebite pe parcursul acestui an, va avea loc la BROTĂCEI PARK & EVENTS (Aleea Coconilor, Târgoviște), după următorul program:

18:30 – 19:00 – Primirea invitaților
19:00 – 19:30 – Deschiderea evenimentului
19:30 – 20:30 – Gala de premiere
20:30 – 21:30 – Sesiune networking (pregătiți cărțile de vizită).

Citește în continuare

Dâmboviţa

Filmul evadării deținutului de la Penitenciarul Găești

Publicat

pe

de

Deținutul care a evadat, joi – 25 noiembrie 2021, când se afla la un punct de lucru din orașul Găești ar fi putut să solicite eliberarea condiționată în luna decembrie – scrie Cronica de Găești. Acum, va primi o pedeapsă suplimentară. Bărbatul era condamnat pentru furt calificat.

Marian Popa, 43 de ani, este căutat în continuare. Până acum, autoritățile au verificat peste 20 de piste. Din păcate, acestea s-au dovedit a fi false.

În urmă cu 5 zile, imediat după pauza de masă, de la ora 12:00, deținutul a spus că merge la toaletă. După aproximativ o jumătate de oră, superiorii au realizat că nu s-a întors la treabă și au început să-l caute.

„Când au constatat că a dispărut, au alertat autoritățile. Condamnatul și-a abandonat hainele de lucru și bocancii în curtea firmei unde lucra, a sărit gardul și se pare că a fugit spre câmpul Ioneștiului, ocolind zonele locuite și, implicit, camerele de luat vederi. Bărbatul are experiență a în supraviețui în condiții grele, fiind mai mulți ani cioban. Nu este exclus să se fi refugiat într-o zonă fără tehnologie sau să fi primit ajutor.

Povestea cum că ar fi avut o rudă rănită într-un accident este o pură ficțiune, pe care Popa Marian le-o povestea colegilor. Nici cu familia din Scheiu nu ar fi ținut legătura, pentru că nu avea cu aceasta o relație bună”, relatează Cronica de Găești.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT