Connect with us

ADMINISTRAŢIE

Pucioasa Sat a scăpat de noroaie, printr-un proiect cu fonduri europene nerambursabile

Publicat

pe

În 2016, când a câștigat primul mandat de primar al orașului Pucioasa, Constantin Ana și-a asumat misiunea de a scoate cartierul Pucioasa Sat din noroaie. La propriu! A fost, spune edilul, unul dintre cele mai importante „pariuri” ale sale.

Astăzi, se apropie de finalizare primul proiect european implementat de administrația Costi Ana, cel care vizează modernizarea infrastructurii rutiere în Pucioasa Sat, iar contrastul este evident.

„Satisfacția este imensă, cu atât mai mult cu cât sunt convins că nu o să pierdem niciun „pariu” și o să onorăm toate promisiunile făcute!

Pe lângă celelalte 16 proiecte europene aflate în implementare, în diverse stadii, de luni, repornește și investiția prin PNDL din cartierele Bela și Șerbănești, iar în cursul săptamânii viitoare vom lansa licitația pentru reabilitarea a 15 străzi importante ale orașului, ce fac obiectul unui proiect finanțat prin PJDL.

La final, am un mesaj pe care cred că locuitorii orașului Pucioasa îl înțeleg: Porcărie, Aleea Ardealului, Fântânilor, jos garajele! Venim!”, a scris primarul Constantin Ana pe pagina sa de Facebook.

ADMINISTRAŢIE

Atenție! Se apropie temenul limită pentru scutirea de majorări aplicată de Primăria Poiana

Publicat

pe

20 decembrie 2021 este termenul limită până la care contribuabilii persoane fizice din comuna Poiana pot depune cerere la Primărie pentru scutirea de la plata majorărilor de întârziere.

Pentru a beneficia de această facilitate, este obligatoriu ca, până la același moment – 20 decembrie 2021, să achite toate impozitele și taxele locale restante.

Citește în continuare

ADMINISTRAŢIE

Ritm bun de lucru pe cel mai mare proiect de infrastructură rutieră din județul Dâmbovița

Publicat

pe

Președintele CJ Dâmbovița, Corneliu Ștefan, a prezentat stadiul lucrărilor pe cel mai mare proiect de infrastructură rutieră din județul Dâmbovița, cel mare vizează reabilitarea DJ 720, DJ 720B, DJ 711 și DJ 101B.

În total, este vorba despre 62,161 km care străbat 15 localități din județul Dâmbovița, de la granița cu Prahova, la Moreni, până la granița cu Ilfov, la Niculești.

Investiția, în valoare de aproape 212 milioane de lei (43 milioane de euro) a fost împărțită în patru loturi.

Lot 1: DJ 720, Răzvad – Gura Ocniței – Moreni, și DJ 720 B, Ulmi – Nisipuri – Gura Ocniței.

În Gura Ocniței se toarnă strat de asfalt și tot în această comună ieri s-au montat cele 10 grinzi ale podului de pe DJ 720.

Lotul 2: DJ 711, Târgoviște – Ulmi – Comișani – Bucșani – Băleni

În comuna Băleni se reprofilează stratul de piatră astfel încât, de luni, să înceapă turnarea primului covor de asfalt.

 

Lotul 3: DJ 711, Băleni – Dobra – Finta – Bilciurești – Cojasca

În comuna Băleni, podul este aproape de finalizare, iar în Bilciurești se lucrează la șanțuri și rigole.

Lotul 4: DJ 711, Cojasca – Cornești, și DJ 101B, Butimanu – Niculești

Pe acest tronson, în comunele Niculești și Cojasca se lucrează la șanțuri și rigole, se toarnă asfalt și se amenajează accesele în gospodării. Tot la Cojasca, execuția podului avansează conform graficului.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT