Connect with us

ACTUALITATE

Jandarmeria Dâmbovița angajează referent si muncitor calificat (mecanic auto și șofer)

Publicat

pe

Inspectoratul de Jandarmi Județean Dâmbovița scoate la concurs/examen, în vederea încadrării directe 2 (două) posturi de personal contractual, respectiv:
– personal contractual, specialitatea muncitor calificat IV-I (șofer și mecanic auto), absolvent de minim învățământ gimnazial;
– personal contractual, specialitatea referent II-IA, absolvent de minim studii liceale, cu diplomă de bacalaureat.

Pentru ambele posturi nu este necesară vechimea în muncă.

Concursurile/examenele se vor desfășura, la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Dâmbovița, din municipiul Târgoviște, B-dul. Regele Carol I nr. 49, județul Dâmbovița și constau în 3 etape succesive:
a) selecția dosarelor, în data de 25.10.2021, pentru ambele posturi de personal contractual;
b) proba practică, în data de 22.11.2021 ora 12.00, pentru postul de personal contractual, specialitatea muncitor calificat IV-I (șofer și mecanic auto) și în data de 25.11.2021 ora 12.00, pentru postul de personal contractual, specialitatea referent II-IA;
c) interviul, în data de 26.11.2021 ora 12.00, pentru postul de personal contractual, specialitatea muncitor calificat IV-I (șofer și mecanic auto) și în data de 02.12.2021 ora 12.00, pentru postul de personal contractual, specialitatea referent II-IA.

Data limită până la care se pot depune actele pentru dosarul de concurs este 22.10.2021 ora 16:00.

Relații suplimentare se pot obține în zilele lucrătoare, între orele 08.00-16.00, telefon 0245.640.670 la Serviciul Resurse Umane din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Dâmbovița.

Detalii privind condițiile de participare la concurs, tematica de concurs și conținutul dosarului pot fi descărcate din pagina web a inspectoratului: www. jandarmeriadambovita.ro/cariera.html

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Tabără de creație la Centrul Județean de Cultură Dâmbovița. Detalii aici

Publicat

pe

de

Centrul Județean de Cultură Dâmbovița organizează, în perioada 11 – 15 iulie 2022, cea de-a X-a ediție a Taberei de creație „O vară de poveste”.

„Atelierele de creație – olărit, dans, micul artizan, decorațiuni hârtie, cusături, mărgele și pictură icoane pe sticlă – vă vor oferi, ca în fiecare an, experiențe de neuitat.

Programul se desfășoară în intervalul orar 08:00 – 12:00. Taxa de participare pentru întreaga săptămână de activități este de 30 lei / copil.

Copiii, cu vârsta minimă de 6 ani, se pot înscrie până la data de 7 iulie, la nr. de telefon 0726.901.944″, se precizează într-un comunicat remis către mass-media.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ACTUALITATE

A început construcția primului hotel de 5 stele din Stațiunea montană Peștera-Padina

Publicat

pe

Moment istoric, luni – 27 iunie 2022, în Munții Bucegi. Este ziua când a fost pusă piatra de temelie a primului hotel de 5 stele ce va fi construit în cadrul Stațiunii montane Padina-Peșrera. Este un proiect implementat fe cunoscutul om de afaceri Valentin Calcan.

Evenimentul a debutat cu o slujbă de sfințire, apoi s-a dat citire actului de temelie, pe care investitorul l-a plasat într-o capsulă a timpului ce a fost zidită la temelia viitorului otel Peștera Wellness&SPA, împreună cu două ziare de astăzi și o fotografie de grup.

Valentin Calcan a declarat că își dorește ca hotelul să fie gata până în toamna anului viitor, când se împlinesc 100 de ani de la ridicarea primei cabane turistice în Bucegii dâmbovițeni – Casa Peștera.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT