Connect with us

Dâmboviţa

Reprezentanții MAI, acțiune de informare în orașul Titu

Publicat

pe

Astăzi, 8 septembrie, în orașul Titu, a fost desfășurată o acțiune ce a avut ca scop informarea cetățenilor cu privire la măsurile pe care aceștia trebuie să le respecte în contextul creșterii numărului de cazuri de infectări cu coronavirus.

„Reprezentații structurilor teritoriale ale MAI au fost prezenți în zonele aglomerate din orașul Titu, în gara și în stațiile mijloacelor de transport în comun, unde s-au asigurat că cetățenii respectă măsurile de protecție sanitară. Aceștia au fost informați cu privire la noile reglementări incidente stării de alertă.

Acțiunea a fost organizată în comun de către polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița, jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Dâmbovița, pompieri de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Basarab I” al județului Dâmbovița și Instituția Prefectului”, se arată într-un comunicat transmis de IPJ Dâmbovița.

ADMINISTRAŢIE

Atenție! Se apropie temenul limită pentru scutirea de majorări aplicată de Primăria Poiana

Publicat

pe

20 decembrie 2021 este termenul limită până la care contribuabilii persoane fizice din comuna Poiana pot depune cerere la Primărie pentru scutirea de la plata majorărilor de întârziere.

Pentru a beneficia de această facilitate, este obligatoriu ca, până la același moment – 20 decembrie 2021, să achite toate impozitele și taxele locale restante.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Sărbătorile de iarnă au debutat la Târgoviște cu un interesant joc de lumină, muzică și culoare

Publicat

pe

Aprinderea bradului de Crăciun și a iluminatului festiv pentru sărbătorile de iarnă în municipiul Târgoviște nu a mai însemnat, anul acesta, doar o numărătoare inversă și apăsarea unui buton. Primaria a ales să bucure simțurile participanților cu un interesant joc de lumină, muzică și culoare. A fost o surpriză plăcută oferită celor care s-au aflat, în această seară de 1 decembrie, în Piața Tricolorului (Platoul Prefecturii Dâmboviţa).

Reamintim faptul că produsele tradiționale perioadei de iarnă – turtă dulce, vin fiert etc. pot fi cumpărate din Piața Mihai Viteazul (Casa de Cultură a Sindicatelor), care a fost amenajată de sărbătoare. Accesul nu va fi condiționat de prezentarea certificatului verde COVID – după cum a anunțat primarul Daniel Cristian Stan.

 

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT