Connect with us

ACTUALITATE

Alte 9 școli și grădinițe din Dâmbovița au trecut in sistemul online. Lista aici

Publicat

pe

Comitetul Județean pentru Situaţii de Urgenţă Dâmbovița a adoptat, astăzi adoptă- 18 octombrie 2021, Hotărârea Nr. 178, care prevede trecerea în sistem online pentru următoarele școli și grădinițe:

Art. 1. Până la data de 31.10.2021, se aprobă ca Școala Gimnazială Vișinești – întreaga unitate – să funcționeze în scenariul 2 (desfășurarea cursurilor în sistem online).

Art. 2. Până la data de 31.10.2021, se aprobă ca Școala Gimnazială Valea Voievozilor, Răzvad – întreaga unitate – să funcționeze în scenariul 2 (desfășurarea cursurilor în sistem online).

Art. 3. Până la data de 31.10.2021, se aprobă ca Școala Gimnazială Răzvad – clasele V-VIII – să funcționeze în scenariul 2 (desfășurarea cursurilor în sistem online).

Art. 4. Până la data de 31.10.2021, se aprobă ca Grădinița cu Program Normal, Valea Voievozilor, Răzvad – întreaga unitate – să funcționeze în scenariul 2 (desfășurarea cursurilor în sistem online).

Art. 5. Până la data de 31.10.2021, se aprobă ca Școala Gimnazială, Potlogi – clasele V-VIII- să funcționeze în scenariul 2 (desfășurarea cursurilor în sistem online).

Art. 6. Până la data de 31.10.2021, se aprobă ca Școala Gimnazială Pitaru, Potlogi – clasele V-VIII – să funcționeze în scenariul 2 (desfășurarea cursurilor în sistem online).

Art. 7. Până la data de 31.10.2021, se aprobă ca Școala Gimnazială Dragomirești – clasele V-VIII -să funcționeze în scenariul 2 (desfășurarea cursurilor în sistem online).

Art. 8. Până la data de 31.10.2021, se aprobă ca Școala Gimnazială Mătăsaru – clasele V-VIII – să funcționeze în scenariul 2 (desfășurarea cursurilor în sistem online).

Art. 9. Până la data de 31.10.2021, se aprobă ca Școala Gimnazială Poroinica, Mătăsaru – clasele V-VIII – să funcționeze în scenariul 2 (desfășurarea cursurilor în sistem online).

Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

„Cuza – părinte fondator al României moderne”, conferință organizată la Târgoviște

Publicat

pe

Academicianul Ioan Aurel POP, istoric, profesor universitar și președinte al Academiei Române, va conferenția la Târgoviște, în cadrul evenimentului „Cuza – părinte fondator al României moderne”, organizat de Casa Corpului Didactic și Universitatea Valahia, cu sprijinul Consiliului Județean Dâmbovița..

Activitatea va avea loc în data de 22 ianuarie 2025, de la ora 11:00, la Cinematograful Independența, și este dedicată, în special, cadrelor didactice din învățământul preuniversitar și universitar dâmbovițean, elevilor și studenților. Cei care doresc să participe se pot înscrie la adresa de e-mail office@ccd-dambovita.ro, până joi, 16 ianuarie 2025, în limita locurilor disponibile.

„Profund atașați de credințele și valorile noastre naționale, vom crea premisele construirii unui dialog despre rolul esențial pe care l-a avut Alexandru Ioan Cuza în desăvârșirea Unirii și în formarea noului stat modern”, spune prof. dr. Monica Ilie – directorul Casei Corpului Didactic Dâmbovița.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

ACTUALITATE

Mesaj important de la ING pentru toți clienții băncii

Publicat

pe

ING, una dintre cele mai importante bănci din România, își avertizează din nou clienții cu privire la înșelătoriile care promit „câștiguri de nerefuzat”, prezente la tot pasul pe internet, inclusiv în piața criptomonedelor. Atrag atenția reprezentanții băncii că, de cele mai multe ori, escrocii se folosesc de branduri reale sau chiar de personalități publici, pentru ca oamenii să le cadă în plasă mai ușor. Anunțurile înșelătoare pot să apară pe rețelele sociale, prin SMS, prin apel telefonic sau prin e-mail.

Fie că vorbim de persoane care se prezintă ca „experți” dornici să-ți împărtășească „secretele” investițiilor de succes sau așa-ziși „reprezentanți ai unei firme” cu notorietate care pretind că dețin autorizațiile legale de la instituții precum ASF și care promit câștiguri fabuloase, scopul lor este de a te convinge să efectuezi plăți cu cardul sau viramente în scopul de a investi. De cele mai multe ori, solicitările inițiale sunt sume mici, pentru a te testa.

Controlează ce tranzacții poți face în contul tău!

Cu noile setări de securitate din Home’Bank tu pui limite și dai permisiuni. Când vine vorba de tranzacții cu cardul ai o metodă în plus de apărare împotriva potențialelor fraude. Tot ce trebuie să faci este să intri în Home’Bank, să-ți alegi cardul și să mergi în secțiunea Limite și permisiuni card – Permisiuni. Modificările se aplică doar pentru cardul selectat, deci ai grijă să iei fiecare card la rând și să-ți pui permisiunile de care ai nevoie.

Cum să te ferești de fraudele cu „investiții de neratat” (inclusiv criptomonede)?

• De câte ori în viață te-a sunat un „expert” să împărtășească cu tine secretele unor investiții de mare succes, fie criptomonede sau nu? Așadar, îți recomandăm să ignori e-mail-urile, mesajele private sau campaniile promovate pe rețelele sociale care oferă câștiguri ușoare.

• Închide fără să eziți apelurile care îți comunică „oferte de creditare de nerefuzat”, „investiții cu profituri garantate” sau orice alte servicii bancare suspecte.

• Nu transmite date personale sau copii ale actelor de identitate prin intermediul rețelelor sociale sau prin e-mail.

• Nu completa datele cardului și nici credențialele aplicației de internet banking pe paginile (link-urile) primite de la așa-zișii brokeri de investiții.

• În cazul în care interlocutorul susține că reprezintă o companie autorizată, verifică la organul de autorizare din țara respectivă datele și informațiile comunicate. Spre exemplu, companiile românești intermediare de pe piața de capital pot fi verificate pe site-ul Autorității de Supraveghere Financiară (ASF). Mai multe informații cu privire la fraudele cu investiții prin false intermediari se găsesc și pe site-ul ASF, secțiunea Consumatori.

• Ia aminte că, în România, promovarea serviciilor și activităților de investiții prin intermediul unor furnizori de tip „call center” este interzisă și este calificată drept infracțiune.

Ce trebuie să faci în cazul în care ai căzut deja victimă:

• Încetează orice contact cu „brokerii / intermediarii” și nu mai efectua niciun fel de plată, indiferent de motivul invocat – se pot solicita plăți suplimentare folosind ca pretext așa zise taxe de retragere a câștigurilor sau taxe de recuperare a sumelor pierdute.

• În cazul în care ai oferit datele de card, blochează-l. Dacă ai oferit și credențialele aplicației de internet banking, schimbă codul de utilizator și resetează parola.

• Contactează imediat banca pe orice canal de comunicare accesibil ție (ING Office, My’Line – *2ING (*2464)/ 031 406 2464) și Poliția pentru a încerca diminuarea pierderilor la care te-ai expus, precum și prevenirea oricăror altor pierderi sau prejudicii.

• Dacă ai instalat orice aplicație la cererea „brokerilor” (de ex. Anydesk) dezinstaleaz-o, instalează un anti-virus și scanează dispozitivul de viruși. Nu folosi dispozitivul posibil infectat pentru resetarea parolelor / logarea în aplicațiile folosite până nu l-ai devirusat. Dacă este posibil, îți recomandăm să resetezi dispozitivul folosit la setările din fabrică sau să îi reinstalezi sistemul de operare.

• Dacă ai oferit o copie a actului de identitate, solicită schimbarea acestuia și vino la bancă în vederea efectuării actualizării de date.

• Depune de îndată o sesizare la autoritățile competente (spre exemplu: Poliție, ASF).

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite