Connect with us

ACTUALITATE

Medic, avertisment dur: Românii se vor infecta pe capete în următoarele două săptămâni!

Publicat

pe

Sursa foto: România TV

Varianta Delta a coronavirusului face ravagii în România. Și asta nu este totul. Medicul Octavian Jurma ne avertizează că, în următoarele 14 zile, situația se va complica și mai mult. Spune specialistul că aproximativ un milion de români se vor infecta, iar 10.000 de oameni vor pierde lupta cu temutul virus. Conform calculelor sale, în România sunt acum de 20 de ori mai multe cazuri, comparativ cu valul 1 al pandemiei.

„Vom continuă la acest nivel stratosferic încă cel puțin două săptămâni. 1 milion de români se vor îmbolnăvi în următoarele două săptămâni, dintre care vom depista doar 200.000.

10.000 de români vor fi uciși de COVID-19 în următoarele două săptămâni, dintre care vom depista doar 5.000. Nu vă arăt aceste cifre ca să vă îngrozesc, ci ca să vă trezesc”, a spus, cu tristețe, Octavian Jurma.

Medicul a ajuns la concluzia că suntem mai rău decât a fost în Italia. Problemele pe care le avem cu coronavirusul sunt din cauza nerespectării măsurilor necesare.

„Am ajuns mai rău ca Lombardia, pentru că am refuzat carantina de 30 de zile și prin asta am refuzat să mai avem vreodată doar 500 de cazuri pe zi în vârful unui val. Acum le arătăm noi italienilor cum arătă un val pandemic în care politicienii au luat locul medicilor”, a spus medicul Octavian Jurma.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Tabără de creație la Centrul Județean de Cultură Dâmbovița. Detalii aici

Publicat

pe

de

Centrul Județean de Cultură Dâmbovița organizează, în perioada 11 – 15 iulie 2022, cea de-a X-a ediție a Taberei de creație „O vară de poveste”.

„Atelierele de creație – olărit, dans, micul artizan, decorațiuni hârtie, cusături, mărgele și pictură icoane pe sticlă – vă vor oferi, ca în fiecare an, experiențe de neuitat.

Programul se desfășoară în intervalul orar 08:00 – 12:00. Taxa de participare pentru întreaga săptămână de activități este de 30 lei / copil.

Copiii, cu vârsta minimă de 6 ani, se pot înscrie până la data de 7 iulie, la nr. de telefon 0726.901.944″, se precizează într-un comunicat remis către mass-media.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ACTUALITATE

A început construcția primului hotel de 5 stele din Stațiunea montană Peștera-Padina

Publicat

pe

Moment istoric, luni – 27 iunie 2022, în Munții Bucegi. Este ziua când a fost pusă piatra de temelie a primului hotel de 5 stele ce va fi construit în cadrul Stațiunii montane Padina-Peșrera. Este un proiect implementat fe cunoscutul om de afaceri Valentin Calcan.

Evenimentul a debutat cu o slujbă de sfințire, apoi s-a dat citire actului de temelie, pe care investitorul l-a plasat într-o capsulă a timpului ce a fost zidită la temelia viitorului otel Peștera Wellness&SPA, împreună cu două ziare de astăzi și o fotografie de grup.

Valentin Calcan a declarat că își dorește ca hotelul să fie gata până în toamna anului viitor, când se împlinesc 100 de ani de la ridicarea primei cabane turistice în Bucegii dâmbovițeni – Casa Peștera.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT