Connect with us

ACTUALITATE

Rămas bun, Deniz! Majoretele „Dracula’s Girls” din Târgoviște sunt în doliu

Publicat

pe

O veste tragică a făcut înconjurul Târgoviștei, în această dimineață. O frumusețe de fată, plină de viață, membră mulți ani a renumitei trupe de majorete „Dracula’s Girls”, coordonată de Alina Dumbravă, a murit, la Spitalul Județean de Urgență din Târgoviște, în urma unui stop cardio-respirator.

Se pare că decesul tinerei Deniz Kilinc (26 ani) a survenit pe fondul unor complicații generate de COVID-19. Târgovișteanca a fost o vreme plecată în străinătate. Se întoarse în țară, în urmă cu câteva luni, pentru a-și vizita mama, la Târgoviște. Urma să plece din nou. Din păcate, nu a mai reușit să-și ducă visul până la capăt. Deniz a murit pe un pat de spital…

Prietenii, tovarășele ei din trupă, cunoscuții, toți cei care au apreciat-o deplâng plecarea sa bruscă, nedreaptă dintre noi. Dumnezeu să o odihnească în pace!

„Nu există cuvinte prin care putem exprima durerea pe care am simțit-o, în această dimineață, la aflarea teribilei vești că fosta noastra colegă, Deniz, nu mai este printre noi… Ne amintim cu toții pofta de viață cu care venea la fiecare repetiție, râsul molipsitor și pasiunea pentru dans și nu putem să ne gândim că nu o vom mai revedea. Nu este drept ce se întâmplă… Rămas bun, Deniz!”, au scris majoretele  Dracula’s Girls pe pagina lor de Facebook.

UPDATE: Trupul neînsuflețit va fi depus astăzi, 20 octombrie 2021, la capela Bisericii Sf. Nicolae, strada Grigore Alexandrescu (lângă Muzeul Vasile Blendea), după ora 12:00. 

Citește mai departe
Reclamă
2 Comentarii

2 Comments

 1. Radu

  octombrie 19, 2021 at 8:43 pm

  Condoleanțe! De ce se omite informația ca avea cele 2 vaccinuri făcute?

 2. Corina

  octombrie 20, 2021 at 2:53 pm

  Condoleanțe familiei!
  Din păcate vom vedea cât mai multe astfel de situații triste, fiindcă vaxu-l e pentru eutanasierea oamenilor.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Primăria Gura Ocniței a premiat „Cuplurile de aur” ale acestui an, de „Ziua internațională a persoanelor vârstnice”

Publicat

pe

Momente frumoase și pline de emoție, astăzi – 1 octombrie 2022, de „Ziua internațională a persoanelor vârstnice”, la Primăria Gura Ocniței, din județul Dâmbovița. La inițiativa edilului Sorin Vasile Ioniță, au fost premiate cele 13 familii din comună care își aniversează anul acesta „Nunta de aur”, un exemplu de iubire adevărată și sinceră pentru generațiile tinere.

Sărbătoriților le-au fost înmânate flori, diplome de excelență și câte 500 de lei, împreună cu urări de sănătate și fericire mulți, mulți ani de acum înainte.

De asemenea, primarul comunei a transmis un mesaj de felicitare și celorlalți seniori din comună, și nu numai.

„Ziua internațională a persoanelor vârstnice reprezintă întotdeauna încă un prilej de a ne aminti de cei care au pus bazele la ceea ce suntem noi astăzi, oamenii de la care am învățat și învățăm zilnic tainele vieții, tradițiile și cultura țării noastre. Ei sunt cei care ne-au născut, crescut și care au reușit să ne creeze un mediu bun și un viitor pentru noi! Tuturor seniorilor, vă urez din suflet la mulți ani, multă sănătate, fericire și liniște alături de cei dragi, iar bunul Dumnezeu să vă binecuvânteze!”.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ACTUALITATE

Senatorul Titus Corlățean, mesaj cu prilejul „Zilei internaționale a persoanelor vârstnice”

Publicat

pe

de

Oameni care au trecut prin viață, așa cum este ea construită… Cu bune și cu mai puțin bine, cu multă muncă, suflet, energie, speranțe, dar și deziluzii, dezamăgiri, cu aspirații și vise la tinerețe, cu împliniri, dar și cu eșecuri, cu o viață în familie, dar și uitați de cei dragi… O viață de om…

De ziua dumneavoastră, cu respect pentru părul argintat pe care îl aveți, vă doresc sănătate, ca cel puțin ziua de azi să vă aducă în memorie doar ce a fost frumos în viața dumneavoastră și, pentru cei care încă nu știu, să realizați că există un Mântuitor pentru toți, singurul care nu ne-a uitat sau abandonat vreodată și care așteaptă încă să reverse peste dumneavoastră dragostea și binecuvântările Sale! La mulți ani!

Titus Corlățean,
Senator PSD de Dâmbovița

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT