Connect with us

ACTUALITATE

Utilitatea alegerii unei mese auxiliare pentru sufrageria ta

Publicat

pe

Sursa de imagine: Followtheflow / Shutterstock.com
Sursa de imagine: Followtheflow / Shutterstock.com

Dimensiunea pe care o are, forma, stilul sau alte aspecte specifice, toate acestea sunt importante atunci când alegi o masă auxiliară, iar dintr-o simplă alegere, ajungi în fața unui fapt complicat care necesită o atenție deosebită.

Folosită cu preponderență drept măsuță de cafea, dar utilă și în diverse alte scopuri, o masă auxiliară este absolut utilă în orice sufragerie bine echipată. Iată câteva dintre aspectele specifice legate de alegerea unei mese auxiliare cu care să îți echipezi sufrageria.

Ce tipuri de măsuțe auxiliare există?

În funcție de stilul pe care îl are sufrageria da, dar și în funcție de cât de echipată este aceasta cu dispozitivele moderne utilizate în scopuri diverse, poți alege o anume măsuță auxiliară care să îți fie de folos. Poți alege unul dintre modelele de măsuțe auxiliare rotunde pentru un spațiu mare, aerisit, o măsuță auxiliară cu spațiu suplimentar de depozitare pentru spațiile mici, acolo unde ai nevoie de spațiu suplimentar pentru depozitarea diverselor obiecte sau poți alege o măsuță care să se adapteze viziunilor futuriste pe care le ai, îndreptându-te spre modele de măsuțe în forme neconvenționale.

Pentru a crea o atmosferă de epocă, poți alege o măsuță auxiliară retro, din marmură sau sticlă, în timp ce pentru un aspect modern al încăperii poți alege o măsuță auxiliară din lemn și sticlă, cu picioarele în diverse forme și cu detalii deosebite.

Cum să alegi măsuța auxiliară în funcție de utilitatea pe care o are?

Principala utilitate a unei măsuțe auxiliare este aceea de a servi cafeaua în sufragerie, însă multe dintre acestea pot fi utilizate și în scopuri diverse, cum ar fi depozitarea cărților sau revistelor.

De asemenea, există și un sortiment variat de măsuțe TV, utilitatea acestora fiind evidentă din denumire pe care o au. Poți alege o măsuță auxiliară de acest fel ținând seama de materialul din care este realizat, de design-ul pe care îl are (în funcție de televizorul pe care dorești să îl plasezi pe ea), respectiv de spațiul suplimentar de depozitare pe care dorești să îl utilizezi. Astfel, există modele de măsuțe sau comode pentru televizor realizate din lemn, în culori diverse (de la alb sau negru la culorile natur ale lemnului sau variante vopsite), acestea putând fi adaptate la stilul pe care dorești să îl adopți în sufrageria ta – unul modern sau unul vintage, cu aspecte clasice sau cu aspecte futuriste pentru un living inedit.

 

Citește mai departe
Reclamă
1 Comentariu

1 Comment

  1. Andreea

    octombrie 20, 2021 at 10:42 am

    Multumesc mult pentru informatie si pentru link!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Primăria Gura Ocniței a premiat „Cuplurile de aur” ale acestui an, de „Ziua internațională a persoanelor vârstnice”

Publicat

pe

Momente frumoase și pline de emoție, astăzi – 1 octombrie 2022, de „Ziua internațională a persoanelor vârstnice”, la Primăria Gura Ocniței, din județul Dâmbovița. La inițiativa edilului Sorin Vasile Ioniță, au fost premiate cele 13 familii din comună care își aniversează anul acesta „Nunta de aur”, un exemplu de iubire adevărată și sinceră pentru generațiile tinere.

Sărbătoriților le-au fost înmânate flori, diplome de excelență și câte 500 de lei, împreună cu urări de sănătate și fericire mulți, mulți ani de acum înainte.

De asemenea, primarul comunei a transmis un mesaj de felicitare și celorlalți seniori din comună, și nu numai.

„Ziua internațională a persoanelor vârstnice reprezintă întotdeauna încă un prilej de a ne aminti de cei care au pus bazele la ceea ce suntem noi astăzi, oamenii de la care am învățat și învățăm zilnic tainele vieții, tradițiile și cultura țării noastre. Ei sunt cei care ne-au născut, crescut și care au reușit să ne creeze un mediu bun și un viitor pentru noi! Tuturor seniorilor, vă urez din suflet la mulți ani, multă sănătate, fericire și liniște alături de cei dragi, iar bunul Dumnezeu să vă binecuvânteze!”.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ACTUALITATE

Senatorul Titus Corlățean, mesaj cu prilejul „Zilei internaționale a persoanelor vârstnice”

Publicat

pe

de

Oameni care au trecut prin viață, așa cum este ea construită… Cu bune și cu mai puțin bine, cu multă muncă, suflet, energie, speranțe, dar și deziluzii, dezamăgiri, cu aspirații și vise la tinerețe, cu împliniri, dar și cu eșecuri, cu o viață în familie, dar și uitați de cei dragi… O viață de om…

De ziua dumneavoastră, cu respect pentru părul argintat pe care îl aveți, vă doresc sănătate, ca cel puțin ziua de azi să vă aducă în memorie doar ce a fost frumos în viața dumneavoastră și, pentru cei care încă nu știu, să realizați că există un Mântuitor pentru toți, singurul care nu ne-a uitat sau abandonat vreodată și care așteaptă încă să reverse peste dumneavoastră dragostea și binecuvântările Sale! La mulți ani!

Titus Corlățean,
Senator PSD de Dâmbovița

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT