Connect with us

SOCIAL

Informații importante în atenția candidaților validați pentru concursurile organizate de Poliția Română

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ

În vederea prevenirii răspândirii virusului SARS-COV-2 și protecţiei participanţilor la concursurile organizate de Poliția Română, candidaţii sunt obligaţi să respecte anumite măsuri.

Astfel, la toate concursurile organizate de Poliția Română, în această perioadă, vor putea participa exclusiv:

– candidații care sunt vaccinați împotriva virusului SARS-CoV-2, dacă au trecut minimum 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;

– candidații care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi, ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2;

– candidații care prezintă rezultatul negativ certificat al unui test RT-PCR pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2, nu mai vechi de 72 de ore;

– candidații care prezintă rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2, nu mai vechi de 48 de ore.

Termenele de mai sus se calculează la data susținerii probei de concurs.

La accesul candidaţilor în incinta locaţiei în care are loc proba, se va verifica dovada că persoanele se află într-una dintre situaţiile care permit participarea, descrise mai sus, pe baza unui document scris pe care îl vor avea asupra lor, în copie (certificat verde digital Covid 19 printat şi/sau dovada testului negativ RT-PCR/antigen), care se va păstra la dosarul de concurs.

Candidaților care nu fac dovada că se află într-una din situațiile de mai sus, nu li se va permite accesul la probe și procedura de concurs pentru aceștia va înceta.

În vederea prevenirii răspândirii virusului SARS-COV-2 și protecţiei participanţilor la activitate, candidaţii sunt obligaţi să poarte mască de protecţie, astfel încât să acopere nasul şi gura, pe toată durata prezenţei în locul desfășurării probei.

Pentru evitarea situaţiilor neprevăzute, candidaţii sunt obligaţi să aibă asupra lor o mască de protecție, de rezervă.

Sursa: IGPR

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

Dublă tragedie la Găești. Mama copilașului înecat în piscină a fost găsită spânzurată

Publicat

pe

O dublă tragedie a făcut înconjurul țării. La Găești, aseară, un copil de aproape cinci anișori, scăpat o clipă din ochii mamei, a intrat în piscina familiei și s-a înecat. Echipa medicală sosită la fața locului a efectuat minute în șir manevrele de resuscitare. Din păcate, fără succes.

Au fost momentele critice, în care tânăra mamă, distrusă de durere și poate de vină, a fugit de acasă derutată, fără o țintă precisă. Întregul său univers era prăbușit. Îl iubea enorm pe băiețelul ei.


Imediat au pornit căutările. Fiecare secundă conta, mai ales că toată lumea avea o bănuială groaznică. Camelia, cu psihicul căzut, își va pune capăt zilelor.

Au plecat în căutarea ei oamenii legii, vecini, prieteni, echipe de voluntari. Din nefericire, tânăra a fost găsită, spre dimineață, spânzurată într-un nuc, nu departe de casă… Dumnezeu să o odihnească! Vom reveni.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

Dâmboviţa

Copil de 5 ani s-a înecat în piscina din curte. Mama a plecat de acasă, se pare cu gând să se sinucidă

Publicat

pe

Tragedie, în această seară, în orașul Găești, județul Dâmbovița. Un băiețel de 4 ani a fost găsit mort în piscina din curtea casei. Echipajele medicale sosite la fața locului nu au mai putut face nimic pentru acesta.

Copilașul era acasă cu mama sa. Femeia a suferit un șoc în momentul în care a fost declarat decesul. Această a dispărut de acasă, iar rudele se tem că ar putea să-și pună capăt zilelor.

Potrivit șefului Poliției Găești, citat de Cronica de Găești, au fost mobilizați pentru căutarea acesteia 43 de polițiști, 26 de jandarmi, 12 pompieri și voluntari. Se acționează cu camere cu termoviziune, ATW-uri și autoturisme de teren. De asemenea, a fost solicitat un elicopter de la Inspectoratul de Aviație.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT