Connect with us

SOCIAL

Ți-a fost tăiat ajutorul social? Mai poți depune cerere după 12 luni

Publicat

pe

Beneficiarii de ajutor social vor primi sprijin încă 6 luni, din momentul în care se angajează cu contract individual de muncă sau în baza unui raport de serviciu, pentru cel puțin 2 ani. Măsura este prevăzută în OUG 101/2021 – ne informează AJOFM Dâmboviţa.

Tot prin acest act normativ, s-a instituit și obligativitatea prezentării persoanelor apte de muncă beneficiare de ajutor social la agențiile pentru ocuparea forței de muncă, în vederea identificării unui loc de muncă conform pregătirii profesionale. Neprezentarea se va asimila refuzului unui loc de muncă și va conduce la încetarea ajutorului social și posibilitatea depunerii unei noi solicitări după o perioadă de 12 luni.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Giurgiu

Două TIR-uri au ars ca torțele, unul în Sintești și celălalt pe Autostrada București – Pitești

Publicat

pe

Incendii în trafic aproape trase la indigo, astăzi, la mică distanță de timp unul de celălalt, însă în județe diferite. În fiecare caz, a ars capul tractor al unui TIR, iar focul a izbucnit de la un scurtcircuit.

Primul eveniment a avut loc în Sintești, Ialomița, în jurul orei 11:50, celălalt s-a produs pe Autostrada A1, București – Pitești, la km 47, în județul Giurgiu, o jumătate de oră mai târziu.

La sosirea pompierilor, vehiculele ardeau generalizat, cu degajări mari de fum. Șoferii au reușit să iasă la timp din cabină.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

SOCIAL

Au înșelat societățile de asigurare, semnând pentru accidente rutiere care n-au avut loc

Publicat

pe

9 persoane, cu vârste cuprinse între 21 și 42 de ani, au fost reținute în urma celor 23 de percheziții domiciliare efectuate în această dimineață de polițiștii din Teleorman, într-un dosar privind infracțiuni de înșelăciune, tentativă la înșelăciune, fals în înscrisuri sub semnătură privată și fals în declarații. Cercetările sunt coordonate de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Roșiori de Vede.

În perioada 2022-2022, suspecții au obținut despăgubiri de la diferite societăți de asigurare, prin falsificarea unor înscrisuri sub semnătură privată privind producerea unor accidente rutiere. Valoarea prejudiciului cauzat este estimată la 160.000 de lei.

În urma perchezițiilor au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor înscrisuri, telefoane mobile, suporturi de stocare a datelor informatice și șase cartușe muniție deținute fără drept. Descinderile au avut loc în municipiul București și în județele Teleorman, Olt și Dolj. La audieri au fost conduse 25 de persoane.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT

Web Analytics
View My Stats