Connect with us

Dâmboviţa

Și-a omorât mama cu mai multe lovituri de topor, apoi s-a spânzurat!

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ

O tragedie învăluită într-un mister pe care trebuie să-l decodifice anchetatorii s-a consumat, în noaptea de 18 spre 19 octombrie, într-o familie din satul Speriețeni, comuna Gura Șuții.

Un bărbat de 46 de ani, Marius C., cunoscut a fi om liniștit, fără antecedente care să ridice probleme asupra comportamentului criminal de care a dat dovadă, și-a omorât mama, aplicându-i mai multe lovituri de topor. După ce a măcelărit-o pe cea care i-a dat viață, s-a dus în spatele casei și s-a spânzurat.

Localnicii au rămas înmărmuriți când au aflat ce s-a întâmplat. Nimeni nu se gândea că într-o familie respectată, de oameni serioși, care nu au ridicat niciodată probleme comunității, se poate întâmpla o asemenea nenorocire, căzută ca un blestem.

Bătrâna de 69 de ani fusese la viața ei gestionară la magazin, era cunoscută de tot satul ca o femeie destoinică. Și-a crescut bine copiii, un băiat și o fată stabilită în Franța care trebuie să vină acum să-și înmormânteze mama și fratele, pe Marius.

Se vorbește prin sat că bărbatul ar fi vrut să plece din țară. Și-ar fi luat chiar și bilet de avion, dar mama nu ar fi fost de acord. De aici ar fi apărut o serie de animozități.

Femeia și fiul ei au fost infectați cu coronavirus. Bărbatul de 46 de ani, spun oamenii, depășise faza dificilă. În schimb, mama acestuia se chinuia cu boala, dar o ducea pe picioare. Ceva s-a întâmplat. Un declic. O stare de depresie instalată în timp și care a declanșat mecanismul violent.

Faptul că, înainte de a-și măcelări mama cu toporul, Marius a lăsat pe o hârtie un mesaj în care își explică faptele denotă că a premeditat totul. Nu a fost o decizie de moment, un gest odios luat pe fondul unui conflict. Bărbatul ar fi scris în bilet că nu mai suportă să-și vadă mama suferind de boală, că nu mai suportă să locuiască în România, că vrea să treacă dincolo împreună cu cea care i-a dat viață.

Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADMINISTRAŢIE

Corneliu Ștefan: Județul Dâmbovița a reușit să se sincronizeze cu ritmul Europei!

Publicat

pe

Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, a participat zilele trecute la cea de-a 60-a sesiune a Comitetului European al Regiunilor desfășurată la Bruxelles.

„Dâmbovița a reușit să se sincronizeze cu ritmul Europei în ultimii ani! Există investiții și programe în derulare în județul nostru, care acoperă majoritatea subiectelor dezbătute în cadrul sesiunii Comitetului European al Regiunilor.

În prezent, în Dâmbovița, se desfășoară numeroase proiecte în domenii precum sănătate publică și mobilitate. Consiliul Județean Dâmbovița, prin modernizarea a 60 de km de drumuri județene cu fonduri europene, investiții de 64.200.000 de euro, contribuie activ la optimizarea transportului la nivel județean, precum și la creșterea eficienței livrărilor de mărfuri.

În urma discuțiilor cu colegii din țară și cu reprezentanții forurilor europene, referitoare la bunele practici în atragerea și utilizarea fondurilor europene, se confirmă că investițiile semnificative ale Consiliului Județean Dâmbovița în Spitalul Județean de Urgență din Târgoviște sunt un indiciu clar că ne facem treaba și suntem capabili să accesăm programe europene importante pentru comunitățile noastre”, a precizat Corneliu Ștefan.

href=”https://news.google.com/publications/CAAqLAgKIiZDQklTRmdnTWFoSUtFR2x1WTI5dGIyUXRiV1ZrYVdFdWNtOG9BQVAB?ceid=RO:ro&oc=3&hl=ro&gl=RO” target=”_blank” rel=”noopener”> Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

ADMINISTRAŢIE

CNAIR a aprobat studiul de fezabilitate pentru centura ocolitoare a orașelor Pucioasa și Fieni

Publicat

pe

Încă un proiect implementat sub marca președintelui Consiliului Județean Dâmbovița – Corneliu Ștefan este pe cale să prindă contur. CNAIR a aprobat studiul de fezabilitate pentru centura ocolitoare a orașelor Pucioasa și Fieni.

Reprezentanții Consiliul Tehnico-Economic al CNAIR au confirmat astăzi faptul că traseul propus de Consiliul Județean Dâmbovița îndeplinește toate condițiile tehnice și economice pentru a iniția și demara, în cel mai scurt timp, licitația pentru proiectarea tehnică și lucrările de execuție centurii ocolitoare.

„S-a muncit mult în ultimii ani la acest proiect și a meritat! Vom avea un drum cu patru benzi de circulație care va contribui la eliminarea traficului greu din Pucioasa, Fieni, Brănești și Moțăeni.

Soluția propusă de Consiliul Județean Dâmbovița este reprezentată de un drum cu o lungime de 12,68 km care pornește din Brănești, urmărește cursul râului Ialomița, cu excepția porțiunii dintre km 7 și km 11, unde traseul ocolește comuna Moțăieni. Punctul de reintrare în DN 71 este la ieșirea din Fieni, în comuna Buciumeni”, ne-a informat președintele Corneliu Ștefan.

Platforma drumului va avea o lățime totală de 21,50 m și va fi compusă din două benzi pe sens și parapeți de protecție. Vor fi construite 4 poduri și 13 pasaje. La capetele acestui traseu sunt prevăzute două girații care au rolul de a asigura toate relațiile de deplasare. De asemenea, vor mai fi edificate două noduri intermediare, unul care va permite legătura cu DC 136A, în Pucioasa, și altul care face legătura cu DN 71, la intrarea în Fieni.

„Cu centura orașelor Pucioasa-Fieni, dar și cu proiectul de modernizare a drumului național DN 71, Târgoviște – Sinaia, putem spune că Valea Ialomiței va deveni una dintre cele mai atractive zone din punct de vedere investițional din Dâmbovița și din regiune.

Mulțumesc premierului României, Marcel Ciolacu, și ministrului Transporturilor, Sorin Grindeanu, pentru sprijinul acordat acestui proiect de o importanță majoră pentru județul Dâmbovița”, a mai transmis președintele CJ Dâmbovița.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite