Connect with us

Dâmboviţa

Și-a omorât mama cu mai multe lovituri de topor, apoi s-a spânzurat!

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ

O tragedie învăluită într-un mister pe care trebuie să-l decodifice anchetatorii s-a consumat, în noaptea de 18 spre 19 octombrie, într-o familie din satul Speriețeni, comuna Gura Șuții.

Un bărbat de 46 de ani, Marius C., cunoscut a fi om liniștit, fără antecedente care să ridice probleme asupra comportamentului criminal de care a dat dovadă, și-a omorât mama, aplicându-i mai multe lovituri de topor. După ce a măcelărit-o pe cea care i-a dat viață, s-a dus în spatele casei și s-a spânzurat.

Localnicii au rămas înmărmuriți când au aflat ce s-a întâmplat. Nimeni nu se gândea că într-o familie respectată, de oameni serioși, care nu au ridicat niciodată probleme comunității, se poate întâmpla o asemenea nenorocire, căzută ca un blestem.

Bătrâna de 69 de ani fusese la viața ei gestionară la magazin, era cunoscută de tot satul ca o femeie destoinică. Și-a crescut bine copiii, un băiat și o fată stabilită în Franța care trebuie să vină acum să-și înmormânteze mama și fratele, pe Marius.

Se vorbește prin sat că bărbatul ar fi vrut să plece din țară. Și-ar fi luat chiar și bilet de avion, dar mama nu ar fi fost de acord. De aici ar fi apărut o serie de animozități.

Femeia și fiul ei au fost infectați cu coronavirus. Bărbatul de 46 de ani, spun oamenii, depășise faza dificilă. În schimb, mama acestuia se chinuia cu boala, dar o ducea pe picioare. Ceva s-a întâmplat. Un declic. O stare de depresie instalată în timp și care a declanșat mecanismul violent.

Faptul că, înainte de a-și măcelări mama cu toporul, Marius a lăsat pe o hârtie un mesaj în care își explică faptele denotă că a premeditat totul. Nu a fost o decizie de moment, un gest odios luat pe fondul unui conflict. Bărbatul ar fi scris în bilet că nu mai suportă să-și vadă mama suferind de boală, că nu mai suportă să locuiască în România, că vrea să treacă dincolo împreună cu cea care i-a dat viață.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

Doi bătrâni din Târgoviște au fost găsiți morți în apartament

Publicat

pe

O tragedie s-a consumat, în această dimineață, într-un bloc din Micro 9, din Târgoviște. Doi bătrâni, de aproximativ 85 de ani, au fost găsiți decedați în apartamentul în care locuiau, situat pe strada Virgil Drăghiceanu, la etajul 1.

Alarma a fost dată de un fizioterapeut care venea frecvent să le facă masaj. Astăzi, bătrânii nu au răspuns la ușă. Maseorul și-a dat seama că s-a întâmplat ceva și a alertat autoritățile. La fața locului, au sosit mai multe echipaje de pompieri, SMURD și de la Serviciul Județean de Ambulanță Dâmbovița. Au reușit militarii să intre în casă, dar nu au reușit să mai facă nimic pentru cei doi soți.

Poliția a declanșat cercetările pentru a se stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs decesul celor doi târgovișteni.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

Dâmboviţa

Bătrână din Hulubești, sfâșiată de propriul câine. I-au fost amputate ambele mâini

Publicat

pe

O bătrână de 90 de ani din satul Păișeni, comuna Hulubești, județul Dâmbovița, se zbate între viață și moarte într-un spital din Capitală, după ce a fost sfâșiată de câinele pe care îl avea în bătătură. Tanti Ioana, cum îi spuneau vecinii, a ieșit de dimineață din casă, așa cum făcea de obicei, să dea de mâncare dulăului, un metis destul de frumos rezultat probabil dintr-un câine maidanez și ciobănesc german. Îl creștea de mic. Îl adusese un nepot.

Animalul pe care îl ținea legat îi scăpase din lanț. Tanti Ioana ar fi vrut să-l ademenească probabil cu mâncare și să îi pună din nou cureaua pe cap. Patrupedul, furios, s-a înfipt în mâinile bătrânei și aproape că a dezmembrat-o. Un vecin care ieșise în curte să fumeze o țigară a auzit niște gemete suspecte dinspre ograda femeii. Au mers imediat să vadă ce s-a întâmplat. Ușa casei era larg deschisă. Au găsit-o pe biata femeie căzută în curte. Inertă, cu mâinile sfâșiate. Câinele se afla în apropierea ei.

Au fost alertate echipajele de salvare. Până la sosirea lor, vecinii au protejat-o cum au putut de frig. Au acoperit-o cu pături. Medicul sosit la fața locului, după ce a văzut rănile și i-a acordat îngrijiri, a ajuns la concluzia că femeia trebuie trimisă de urgență la un spital din București. A fost solicitat elicopterul SMURD, care a transportat-o în Capitală.

Am aflat că tanti Ioana a fost supusă de urgență unei intervenții chirurgicale. Din nefericire, ambele mâini i-au fost amputate.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT

Web Analytics
View My Stats