Connect with us

ACTUALITATE

Deniz Kilinç, fostă majoretă Dracula’s Girls Târgoviște, a fost condusă pe ultimul drum

Publicat

pe

Astăzi – 22 octombrie 2021, a fost condusă pe ultimul drum tânăra de 26 de ani Deniz Kilinç, fostă membră a trupei de majorete „Dracula’s Girls”, coordonată de Alina Dumbravă. Deniz a fost răpusă pe neașteptate de complicațiile cauzate de temutul coronavirus. Trupul neînsuflețit al fetei s-a aflat depus la capela bisericii „Sfântul Nicolae”, situată pe strada Grigore Alexandrescu din Târgoviște.

Au venit pentru a-și lua adio de la acestă tânără plină de viață prieteni, cunoștințe, fostele colege din trupă, care s-au mai aflat prin Târgoviște, și mulți concitadini puternic mișcați de această tragedie. După oficierea slujbei religioase, cortegiul funerar a pornit spre cimitir.

„Ce durere mai mare poate fi decât ca o mamă să își conducă unica fiică pe ultimul drum?! Și totuși Lidia a găsit putere și cutează să meargă mai departe. De ce, pentru simplu motiv că viața a fost nedreaptă de multe ori până acum, pentru cei dragi nouă, parcă prevestind acest greu asalt.

În același timp, trebuie să păstrăm vie amintirea și memoria lui Deniz, un copil independent, cu o personalitate puternică, ce a știut să trăiască intens în această viață. Păcat că drumul ei a fost atât de scurt, păcat de tinerețea ei și de faptul că s-a gândit să plece atât de devreme, grăbind, spre o lume mai bună. Aici o așteaptă tatăl și bunicul său, cu siguranță bărbații care i-au influențat creșterea și educația ca om pe acest pământ.

Dacă v-a supărat cu ceva, vă rog să o iertați, iar dacă ați cunoscut-o vă rog să ne luăm iertare și ramas bun de la ea. Închei cu versurile transpuse în operă de maestrul Dinică: în cel din urmă ceas, când vorba n-are glas.., o strângere de mână, e un bun rămas”, a scris un prieten pe Facebook.

Alina Dumbravă, cea care a creat această minunată trupă de majorete – „Dracula’s Girls”, care a devenit într-un timp scurt cunoscută în întreaga Europă, a fost puternic marcată de această dispariție prematură a unei prietene, a unui om plin de viață și cu multe planuri de viitor.

„Ne amintim cu toții pofta de viață cu care venea la fiecare repetiție, râsul molipsitor și pasiunea pentru dans și nu putem să ne gândim că nu o vom mai revedea. Nu este drept ce se întâmplă… Ramas bun, Deniz”, este mesajul Alinei Dumbravă.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

CJAS Dâmbovița, agenda de contractare aprilie 2023

Publicat

pe

de

Citește în continuare

ACTUALITATE

La Spitalul Județean de Urgență din Târgoviște sunt în derulare cele mai mari investiții de după 1989

Publicat

pe

Conducerea Consiliului Județean Dâmbovița, în frunte cu președintele Corneliu Ștefan, s-a aflat, astăzi – 27 martie 2023, la Spitalul Județean de Urgență din Târgoviște, unde se află în plină derulare cel mai important proiect investițional de după 1989. Practic, este vorba despre trei mari obiective, respectiv: extinderea și modernizarea Unității de Primiri Urgențe (UPU), execuția Ambulatoriului de Specialitate, extinderea și modernizarea Secției de Cardiologie, cărora li se adaugă cea mai mare campanie de achiziție de aparatură medicală și mobilier pentru toate saloanele și compartimentele de specialitate ale unității sanitare dâmbovițene.

Astfel, pentru pentru Secția de Radiologie, au fost achiziționate 4 aparate mobile de specialitate, valoarea acestora fiind de 3.500.000 lei. Finanțarea a fost asigurată din fonduri europene. Tot pentru Spitalul Județean s-au mai cumpărat 700 de noptiere. Acest tip de mobilier nu a mai fost schimbat de peste 25 de ani. Investiția se ridică la aproape 580.000 de lei.

Tot cu finanțare europeană se derulează un contract pentru furnizarea de echipamente medicale în valoare de aproximativ 13.300.000 de lei. După cum ne-a precizat președintele Corneliu Ștefan, au fost efectuate deja achiziții de 10.200.000 de lei. Spitalul Județean dispune acum de echipamente noi la terapie intensivă, radiologie și imagistică medicală, tărgi și paturi pentru ATI. Urmează să mai sosească la Târgoviște încă un lot de aparatura de laborator de peste 2.000.000 de lei.

Un alt contract atribuit, cu o valoare de 13.400.000 de lei, prevede achiziția de echipamente de protecție pentru cadrele medicale. Până acum, au fost deja cumpărate materiale de 6.500.000 de lei. Și lucrurile nu se opresc aici. Mai sunt în derulare, în diferite faze, procedurile de achiziție publică în valoare de aproximativ 16.000.000 de lei pentru aparatură medicală și echipamente de laborator, dezinfectanți și reactivi.

„A fost deschisă licitația și pentru aparatul angiograf, necesar Secției de Cardiologie. Valoarea estimată a acestuia este de 10.500.000 de lei. Mai avem în derulare, în diferite faze, proceduri de achiziții publice, în valoare de aproximativ 16.000.000 pentru aparatură medicală și echipamente de laborator, dezinfectanți și reactivi. Un total al investițiilor în echipamente și aparatură medicală se ridică, în acest moment, la aproximativ 56.000.000 de lei, adică 11.500.000 de euro.

Adăugând și lucrările la Ambulatoriul de Specialitate, de 3.400.000 de euro, Unitatea de Primiri Urgențe – 1.700.000 de euro și Secția Cardiologie – 2.000.000 de euro, investițiile noastre pentru sănătatea dâmbovițenilor se ridică, în prezent, la 18.500.000 de euro. Este cel mai mare plan investițional din istoria Spitalului Județean Târgoviște”, a precizat președintele Consiliului Județean Dâmbovița – Corneliu Ștefan.

La vizita de astăzi de la Spitalul Județean de Urgență din Târgoviște, Corneliu Ștefan a fost însoțit de vicepreședinții Luciana Cristea și Antonel Jîjîie, de secretarul general al CJ Dâmbovița – Dan Popa și de managerul unității sanitare – dr. Claudiu Dumitrescu.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT

Web Analytics
View My Stats